Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem blocare loc parcare electric!

electronunervos

Recommended Posts

Buna ziua, m-am mutat recent si vreau sa blochez locul privat de parcare cu un sistem electric

In comert exista astfel de sisteme dar care imi ridica niste semne de intrebare, pt ca made in china.... Nu am desfacut unul, dar as vrea sa il replic si sa poate sa il fac mai bun! Ma gandeam actionarea mecanica sa o fac cu un "motor liniar" sau cu un reductor, aici deja preturile sunt piperate. Aveti idei, experiente cu asa ceva?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• electronunervos

3

• Haralambie

1

• validae

1

• Усилитель

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Mai ramane problema tehnica : cum tragi curentul (,peste terenul care nu este prop proprie , si sa nu pui in pericol pe altii ( copii)    )   , si iarna dupa ploaie ,ger ,zapada ,cam se blocheaza......

Offff, daca nu aveti idei mai constructive... 24V si balconul e desupra. Scuze tot gasim, daca chinezismul merge si iarna, o sa o fac si eu sa mearga

Te învăţ eu o schemă mecanică.......faci un sistem de blocare mecanic, cu blocare prin lacăt, compus dintr-o piesă de metal (jug în formă de ,,U,, întors) fixată în beton exact în mijlocul locului de parcare şi o piesă din ţeavă ca un mic stîlp (demontabil) şi care o ţii în maşină şi pe care o fixezi peste cea imobilizată cu ajutorul unui lacăt.Când vii cu maşina, scoţi lacătul şi bagi piesa mobilă în portbagaj.Simplu şi fără fire....