Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema scheme


Guest Mause2k

Recommended Posts

Guest Mause2k

Navigand pe net am gasit scheme foarte interesante. As dori sa aflu daca schemele de pe net sunt functionale 100% (adica nu trebuie modificat ceva ca sa functioneze). Daca fac montajul conform schemei functioneaza ? Stie cineva ?Va multumesc anticipat !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Eu o sa il astept pe Tavi sa le verifice pe toate pana sa-mi dau cu parerea . Lasand ironia la o parte , e bine sa mai restrangi aria intrebarii daca doresti sa primesti raspuns P.S. Nu vreau sa fac educatie nimanui, dar mi se pare lipsa de bun simt sa pui intrebari referitor la niste adrese web pe care probabil nici macar nu te-ai obosit sa le deschizi ( unele link-uri din lista sunt moarte si altele nu contin scheme ) .P.S.2 Este cumva o farsa si nu m-am prins eu ? Am castigat ceva ?

Link to comment
Share on other sites

Guest Mause2k

Poate nu m-am facut inteles

 

As dori sa stiu in general daca schemele prezente pe net sunt functionale 100% nu altceva

Link to comment
Share on other sites

imi pare rau ca va dau o veste proasta am gasit o schema din care a iesit fumdeci NU , schemele de pe net NU sunt 100% functionale , nu trebuie sa risti !!!!foloseste scheme care nu sunt pe net , sfatul meuca sa fii sigur de reusita , dupa ce gasesti o schema care nu este pe net , verifici daca nu este pe net si daca nu este pe net atunci ai sanse foarte mari sa mearga pentru ca nu este de pe netai inteles ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines