clony Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) La schimbare canalelor pare un barait in difuzoare pt o secunda dupa care dispare. Defectul zice clientul ca a aparut dupa ce a dat o cautare de canale deoarece ii disparuse multe din lista. Am dat si eu o cautare automata pe EU si defectul persista. <div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 177.778%;"><iframe src="https://streamable.com/s/axq3i/bageaa" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div> https://streamable.com/axq3i Edited October 21, 2019 by clony Link to comment
Costica Tv Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Puteai totusi sa lasi putin mai mult de 7 sec filmarea ! Link to comment
clony Posted October 21, 2019 Author Share Posted October 21, 2019 Acum 2 minute, Costica Tv a spus: Puteai totusi sa lasi putin mai mult de 7 sec filmarea ! Puteam dar defectul cred ca se aude foarte bine de 2 ori la schimbarea canalelor. La fiecare schimbare de canal apare acel zgomot in difuzor care dispare dar este foarte deranjant. Link to comment
Costica Tv Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 1 minute ago, clony said: Puteam dar defectul cred ca se aude foarte bine de 2 ori la schimbarea canalelor. La fiecare schimbare de canal apare acel zgomot in difuzor care dispare dar este foarte deranjant. OK, acum am citit mai bine postarea ta, baraie doar la schimbarea programelor...greseala mea.... Link to comment
Florinel TV Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Intra in service si seteaza normele de sunet BG si DK numai pe ele , sau daca nu dump Link to comment
clony Posted October 24, 2019 Author Share Posted October 24, 2019 Cum intru in meniul de svc la acest model? Link to comment
ion_vasile Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Vedeti atasamentul. New Microsoft Word Document.docx Link to comment
Florinel TV Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Sau asa Pentru a accesa modul de service , selecta?i pozi?ia programului 99 ?i a stabilit claritatea la minim . Apasa?i butonul " MUTE " pe telecomanda ?i, în acela?i timp, apasa?i butonul " V " pe controalele clientului la partea din fa?a a televizorul , aceasta va pune televizorul în modul de service . Apasa?i / Vbuttons sa-?i intensifice sus / jos prin func?iile . Apasa?i + / - butoane pentru a modifica valorile func?iei . Pentru a ie?i Apasa?i butonul "MENU " Modul de service . Link to comment
Recommended Posts