Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nelamuriri legate de ampl 1kw


GooD of BaSS

Recommended Posts

Salutare :rolleyes: sunt debusolat un pic in legatura cu irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari.EU stiam ca la mosuri curentul nu variaza indiferent de tensiune.Lamuritima :supz:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

irfp 240/9240 care este de fapt curentul maxim pe care acestia il tin si la ce tensiune. daca are cineva un grafic cu variatia curentului in raport cu cresterea tensiuni.din cate stiu eu nu exista asa ceva la mosuri doar la bipolari.

:smt005 pai una e teoria alta e practica, sa-ti spun:

- teoretic, conform datelor de catalog trebuie sa se distruga un MOS la 12A curent pe drena si cu o tensiune Uds aplicata de 200V (cu respectarea imprealabila a conditilor test);

- practic, acum depinde de unde ii cumperi, s-ar putea ca MOS-ul respectiv sa faca BUM la un curent de drena de 6A si o tensiune Uds aplicata de 120V ( de astea cand era la student si mai experimentam am mai vazut, si bipolari chiar, in capsule de alea deocheate, capsule in care se regasesc si IRFP240 si IRFP9240, daca ma intelegi).

Variatia sau graficele care te intereseaza, marea majoritate, sunt reproduse in datasheet. Asa ca BAFTA la rasfoit datasheet-uri.

:yawinkle:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines