Alextv Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Va salut stimati colegi ! Am acest LED, care nu.i functioneaza WIFI. Cllientul s.a jucat prin setarile din menu service, fara sa stie ce face. Cand mi.a intrat in service, nu mai avea functional nici meniul de cautare canale. A trebuit sa intru si eu in MS., si sa.i dau factory reset.Dupa aceasta operatie, si.a revenit setarea de cautare canal, insa nu.mi gasea niciun program. Am intrat la setari tuner si am activat tuner automat.In sfarsit la o cautare a gasit canalale. Acum nu.i functioneaza WIFI. Am gandit ca buba este din setari. In meniul utilizatorului functia Retea este nefunctionala. Am gasit discutii pe forumuri la persoane care spun ca dupa un update de soft, s-au perdut setarile pt. WIFI. Altii spun ca in MS. la WIFI Region trebuie setata pe valoarea A. Am incercat si acolo dar nicio modificare. Daca s.a lovit cineva de acest defect, va rog sa ma ajutati (clientul vrea sa aiba WIFI), cu setarile. Si daca este defect modulul WIFI, rog colegii , poate ca cineva a dezmembrat un Samsung seria aceasta si poate sa.l vanda. Modulul este WIDT20R--BN59 01148B. Am cautat pe net sa.l cumpar dar in tara nu l.a pus nimeni la vanzare. Am mai observat inca o chestie, ca este o mica diferenta de serie. Sunt module care au la sfarsit litera A. Diferenta este la cupla de alimentare, cel cu B, cum este a.l meu are firul rosu in dreapta, si cel cu A in stanga.Incerc sa pun o poza cu el. Link to comment
clony Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Eu zic ca ai modulul defect, e un defect tipic la astea din seria ES si la acest modul. Incearca se setezi la wifi region pe E(Europa). Link to comment
Alextv Posted October 19, 2019 Author Share Posted October 19, 2019 Multumesc Clony, asa banuiam si eu.Caut pe ebay unul si comand. Link to comment
Sorin Schiriac Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 iti trimit eu unul,trimite in privat adresa pune datele corecte Link to comment
Recommended Posts