yo9gcc Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Am tv samsung es5500 si de ceva timp a inceput sa se blocheze la schimbarea canalelor. Efectiv ramane ecranul negru si nu apare nimic. Canalele respective sunt digital unele chiar hd. Sa functioneze il dau pe un canal analogic revine imaginea dupa care cand trec pe dugitale nu mai are nicio problema. Defectul e de ceva timp dar facea destul de rar poate o data pe luna dar acum vad ca a inceput sa fie mai des. Astazi chiar am gasit cateva canale care nu mai avea nimic ca si cum erau sterse din memorie. Nu era de ka firma de cablu findca celelalte tv functiona pe canalele respective. Am incarcat fisierul cu canale de pe usb(le aveam sortate) si acum merge perfect canalele respective. A mai avut cineva de a face cu defectul acesta. O fi posibil procesorul.....inceput de sfarsit!!! Link to comment
Gabriel_S Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Încercați un upgrade de soft Link to comment
yo9gcc Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 Este ultima versiune de soft instalata ver 2008. Azi vad ca a disparut iar un canal, o sa ii dau iar scanare si sa verific daca dispare, ce frecventa este si daca mai sunt si alte canale disparute de pe frecventa respectiva!! Link to comment
sesebe Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Citi ani are teve-ul? Or fi imbatrinit componentele, in special electroliticii merita ceva atentie. Link to comment
yo9gcc Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 Cred ca este cumparat prin 2013, il mai las cateva zile sa vad daca mai dispar din canale si o sa ma uit prin el! Link to comment
yo9gcc Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Dupa cateva zile de functionare astazi iar au disparut 2 canale antena1 si romaniatv. Am intrat la scanare manuala si la repectivele frecvente 450mhz modulatie 255QAM rata simb. era 0 KS/s si 434mhz modulatia 64QAM rata simb. tot 0, dupa o rescanare a aparut si rata simb. 6900. Azi am dat reset si o noua scanare sper sa nu mai faca dar..... Link to comment
iuliantv Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 antena,romania tv posibil ca tv-ul sa detecteze ,prostia acestor posturi tv,, si sa nu vrea sa le mai tina minte sa nu fie ceva cu procesorul ,ceva bile,si sa corupa softul, 1 Link to comment
Gabriel_S Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Poate e un semn, sa uitați și dvs de cele doua posturi.. HI! I-ati dat reset din service, sau prima instalare din meniu? Link to comment
yo9gcc Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Eram sigur ca sariti pe mine cu posturile....bine ca merge antena3. I-am dat reset din service. Acum cand i-am dat drumul cred ca direct pe antena1hd, am dat pe urmatorul canal si apoi am revenit iar pe antena1....deja disparuse!!!! Il mai las cateva zile si cred ca il desfac, poate gasesc ceva condensatori restul ma depaseste!! Link to comment
Gabriel_S Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Nu e bine nici cu latrina3, de fapt nu e bine cu nimic din ce ne servesc ăștia la TV, eu am renunțat la vizionarea TV de prin 2013, acum ma uit la ele numai pe partea cu piesele... Nu cred ca o sa găsiți c-uri supărate, buba e cu emmc sau bilele de sub procesor... Luați legătura cu @Costica Tv Edited October 28, 2019 by YO9IGS Link to comment
Recommended Posts