paun nelu Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 are cineva o schema de ph. chasss L6? are blocul de comenzi rupt si se comuta singur din canal. ce as putea sa-i fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 hmm , defect ascuns , aproape ireparabilincearca sa il duci la un service tv vorbeste cu kostel , sigur te rezolva Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 hai sefu, aveti si schema si srezolvarea,va rog,am avut o zi data naibi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 kostele , sefule , vezi ca te cauta nelu sa ii rezolvi televizorul ca a avut o zi grea , de coasa ...si sa stii ca esti un sef rau !de ziua lui , sa ii cumperi lui nelu niste scheme, sa nu se mai chinuie saracul sa ceara aici scheme care le au toti si se gasesc cu search pe google degeaba a scris el la moshu' sa ii aduca numai televizoare cu siguranta arasa , ca probabil nu a fost cuminte si l-a uitat moshu' asta psss, nelule , sa nu ii spui lui kostel , dar iti pun schema pe forum daca raspunzi la o intrebare :intrebare : ghici ce televizor ai pe masa de lucru ?varianta 1 : sasiu L6.1varianta 2 : sasiu L6.2varianta 3 : sasiu L6.3ai voie 3 incercari dar raspunsul sa fie acelasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 V-AM ZIS D-TRA SEFU.E CH, L6.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 1.1AA.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/2452/Philips_L61.1AA.htmleu nu l-am gasit probabil ca l-am cautat dupa typ.mersi mult TV1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoshuLeo Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Nelule,da-o dracului de treaba ,nu ai inteles nimic din ce spune TAVI.Eu cred ca cineva care si-a "tras"forum ,nu mai are ce sa intrebe pe alte forumuri, el trebuie sa stie sa raspunda la intrebarile puse de useriide pe forumul sau.Este si o treaba de orgoliu dar cred eu si de bun simt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 Nelule,da-o dracului de treaba ,nu ai inteles nimic din ce spune TAVI.Eu cred ca cineva care si-a "tras"forum ,nu mai are ce sa intrebe pe alte forumuri, el trebuie sa stie sa raspunda la intrebarile puse de useriide pe forumul sau.Este si o treaba de orgoliu dar cred eu si de bun simt.[eu am forum universal,unde am cules linkuri,date despre domenii diferite culese de pe net si diverse forumuri,o munca de peste 3-4 luni care dau acces tuturor sa vina sa ia date cit sa si puna acolo pt. a le putea gasi mai usor.un exemplu:mai usor gasesc o schema la Tavi pe forum decit la mine in dosare sau mai rapid intru la mine pe forum pt. un link cu scheme decit sa-l caut cu google]-eu nu ma consider un atotstiutor,mai exista cite ceva care nu stii si mai trebuiesc intrebati si altii mai buni decit tine. [editboard.com si 3xforum sint free oricine poate face un forum]nu vreau ca topicul acesta sa devina un subiect de tinut predici sau mai stiu eu ce,scz!apropo de philips;cum am spus :" comuta programele singur" nu are pacuta de comenzi pentru panoul frontal...ok! i-am refacut placuta si defectul persista.dati-mi si mie o sugestie , ce poate sa aiba sau ce sa-i fac.mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 schmba si bc-ul de pe 5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 e ok d. Mircea , am 5v pe proc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest valigaman Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 du-l la reparat :yawinkle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paun nelu Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 du-l la reparat :yawinkle:zii unde ai baraca [sau pe balcon] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Schiriac Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 e ok d. Mircea , am 5v pe proc. chiar daca ai 5v pe procesor acel tranzistor din sursa de 5v este de multe ori cu multe bube,de aceea ai manifestari dubioase pe partea de procesor ,iar aceasta tensiune tre sa masoare 5,3V dupa acel tranzistor pentru o functionare normala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest valigaman Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 ti-am dat un sfat prietenesc si dezinteresat,daca a fost placa rupta e clar ca ai cirpito aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.