Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE32S86BD


Recommended Posts

Salutare.Am un tv Samsung LE32S86BD ,cu placa de baza BN41-00813B ,sursa BN4400155A. Defectul primar a fost sursa de alimentare care am eparat-o .Dar acum imi porneste am imagine circa 10 secunde cupa care se stinge singur,clipeste ledul stand-by de cinci ori si reporneste.Condesatori din alimentare unt inlocuitii.Tensiune de stand-by ramine fixa dar imi cade comanda de stand-by pentru1-2 secunde. Un sfat este binevenit.

 
 
 
 
Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Revin cu datete ce am  incercat  fara rezolvare. Am rescris eepromul  care a fost acelasi rezultat. Alta memorie  goala nu a vut efect. Am inlocuit condesatori de 1000/10 pe stabilizatoarele de 5v si 3.3v e pe placa de baza. Am incercat si  fara invertorul  de la tuburi si acelasi comportament. Am conectat  firul de ON  de pe sursa la 3.3v si sursa imi ramine fixa dar placa de  baza tot se deconecteaza . Se  mai poate  incerca altceva? sau doar alta placa de  baza.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Revin cu amanunte despre placa de baza.Am verificat condesatori si sunt ok,ceide 1000uf de sub carcasa metalica i-am inlocuit.Traseul de pa procesor la tranzistorul care face stand-by este ok.Tensiunea imi cade direct din procesor (IC1806),care ste sub  slot card .Am incercat o alta placa dar cu initiala "E" in loc de "B" si cu aceea nu se opreste deloc ,doar ca  placa este cu un alt model de t-con si nu pot avea imagine. Intrebarea  mea este posibil de la procesor sa fie problema? EEpromul l-am schimbat si acelasi simtom.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines