ciuca paul Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 La acest tv proprietarul a umblat prin setări dereglandul, rămânând blocat pe un canal și fără a putea accesa butonul Home atât din telec cât și din panou. Celelalte funcții le face Rog o modalitate de a accesa meniul principal. Link to comment
iuliantv Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 incearca sa accesezi menu service,si poate e vre-un hotel mode activ,sau dai un reset, Link to comment
profimex Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Acum 1 oră, ciuca paul a spus: La acest tv proprietarul a umblat prin setări dereglandul, rămânând blocat pe un canal și fără a putea accesa butonul Home atât din telec cât și din panou. Celelalte funcții le face Rog o modalitate de a accesa meniul principal. ca sa intrati in service treceti aparatul in stand-by apasati de pe telecomanda i+ , 5 , v+ si power Link to comment
iuliantv Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 https://factory-reset.com/wiki/Sony_Service_Menu Link to comment
ciuca paul Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 Am intrat în meniu și am trimis opțiuni 1=product versiunea, 2=service configurațion,3=erorors la toate acestea nu găsit opțiunea de resetare Am căutat și pe alte sărituri ceva sugestii dar m-am descurcat cu traducerea Rog puțin ajutor. . Chiar acum, ciuca paul a spus: Am intrat în meniu și am găsit urmatoarele. opțiuni 1=product versiunea, 2=service configurațion,3=erorors la toate acestea nu găsit opțiunea de resetare Am căutat și pe alte sărituri ceva sugestii dar m-am descurcat cu traducerea Rog puțin ajutor. . Link to comment
ciuca paul Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 Am verificat tot meniul în cea mai mare parte sunt corecte valorile comparativ cu meniul arătat mai sus ,sunt valori pe care nu le pot modifica (cred ca sunt setate pe seria tv-uli) dar pe cele care am avut acces nu schimba cu nimic vre-o posibilitate de resetare tare sau acces la meniul principal . Link to comment
profimex Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 1 oră în urmă, ciuca paul a spus: Am verificat tot meniul în cea mai mare parte sunt corecte valorile comparativ cu meniul arătat mai sus ,sunt valori pe care nu le pot modifica (cred ca sunt setate pe seria tv-uli) dar pe cele care am avut acces nu schimba cu nimic vre-o posibilitate de resetare tare sau acces la meniul principal . Trebuie rescris soft atunci Link to comment
ciuca paul Posted September 24, 2019 Author Share Posted September 24, 2019 Sunt în asentimentul d-voastră. Asta este facem ce putem. .. Link to comment
profimex Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Acum 26 minute, ciuca paul a spus: Sunt în asentimentul d-voastră. Asta este facem ce putem. .. o sa caut maine un soft Link to comment
profimex Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 dati`mi modelu de display si sasiul Link to comment
ciuca paul Posted September 25, 2019 Author Share Posted September 25, 2019 Chasis:PS6404 JAE-322A-1363-835-A Panel:LTY320ha01cred ca ăsta este seria ecranului ,mai este sub codu de bare alta ;LTY320ha01102. Link to comment
profimex Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 https://files.fm/u/xxh92tkr incercati Link to comment
Recommended Posts