Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casti wireless


GS

Recommended Posts

Salut!Nu sunt electronist,sunt muzician,dar admir electronica.Niste casti Panasonic,wireless imi fac mari probleme.Sunetul este exceptional,pe masura pretului...dar imi este imposibil sa ascult in liniste si sa lucrez cu sunetele,deoarece la cea mai mica miscare a capului incep sa se auda paraziti.Am incercat tot ce am stiut eu,castile au o statie de emisie care se cupleaza la o iesire de casti.Tot acolo am si un schimbator de frecventa cu 3 pozitii. Pe casti am volum si un potentiometru de acord fin al frecventei,plus o intrare de alimentare a bateriilor acumulator.Ma puteti sfatui si pe mine cum sa fac?Am fost cu ele la firma la garantie,si mi s-a spus ca am pretentii prea mari!!!???Daca reusesc sa nu mai am paraziti cu ajutorul vostru,ii dau un judecate ptr calomnie...(glumeam...)Multuimesc anticipat pentru sfaturi.GS.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Parazitii se aud indiferent de distanta.Am imcercat din acordul fin si...se aude perfect...pana la prima miscare,dupa care iar trebuie sa o iau de la inceput cu reglajul.Miscare insemnand cativa centimetri,nu ma ridic,nu schimb pozitia..Este adevarat ca locuiesc la bloc,iar parazitii sunt mai mari si la intervale mai dese atunci cind stau langa calculator,unde am tastatura si mouse wireless...decat atunci cand le folosesc de la alta sursa,in alta incapere.Si totusi de la mai ditamai firma Panasonic,aveam pretentii!Poate totusi...un sfat ma va ajuta.

Link to comment
Share on other sites

Am vazut casti wireless luate cu bani putini care nu aveau nici o problema cu toate ca statea la bloc. OK, eu cred ca problema tine de transmisia defectuoasa, adica vezi contactele ce tin de antene (emisie si receptie), sau gandeste-te la surse care pot induce paraziti.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines