t-daniel Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Salut. Este vorba de o placa de sunet Focusrite Forte care cred ca a facut cunostinta cu un alimentator gresit. Pana acum am gasit in scurt un TPS2113, doua ISL97519 si inculpatul marcat cu GALRXA . Daca stie cineva ce este raman recunoscator. Multumesc. Link to comment
Guest Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Acum 49 minute, t-daniel a spus: Salut. Este vorba de o placa de sunet Focusrite Forte care cred ca a facut cunostinta cu un alimentator gresit. Pana acum am gasit in scurt un TPS2113, doua ISL97519 si inculpatul marcat cu GALRXA . Daca stie cineva ce este raman recunoscator. Multumesc. Acolo ai doua smd-uri de acelasi tip,pot fi regulatoare de tensiune in cascada,cat despre codul lor mai trebuie sa vorbim cu CHINEJII ca ei nea ocupat tot timpul (etc) Link to comment
t-daniel Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 Tps2113 comuta intre alimentarea din usb si cea externa si apoi o trimite catre celelalte 3 gasite in scurt. Defect este U6 cel de langa electrolitic, celalat nu stiu dar macar nu este in scurt. Link to comment
Recommended Posts