Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tvc PLATINIUM SKY2122

codrin

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

eu m-am apucat sa fac o baza de date cu toate ciudateniile astea de televizoare problema este ca am gasit in cutii identice cu acelasi cod , sasie total diferite asa ca cel mai sigur este sa spuneti cu ce sunt facutein baza mea la acest model figureaza ca ar fi cu TDA9363PS/N2/51

Stiam adresa dar dupa codul televizorului SKY2122 ar trebui sa fie unul de 21''.Televizorul tau e unul de 25''?.Da mai multe detalii referitor la circuitele din placa ta.Sau e facut chiar cu LA76810A si LC863324A?Mai spune si B.V.,sursa,finalul audio ca sa gasim schema.Din poza asta reiese ca sursa ar fi cu tz.

duminica nu sunt la atelier. tv -ul a fost adus in graba , cand tocmai plecam. am notat marca si modelul de pe el si negasindul in baza mea de sasie am apelat la net, unde am gasit dupa modelul SKY2122 ca ar fi sasiul E5S. am considerat ca acesta e tv-ul cu pricina. dupa spusele lui TAVI s-ar putea am surpriza sa gasesc altceva .am deschis discutia aceasta gindind ca pana luni pot macar sa gasesc schema( ptr E5S). am sa revin cu detalii in curand. salut!

nu este E5S. e un sasiu china cu seria 5800-A3Y011-09. imediat m-am gandit la 3Y11 si le-am comparat gasind o singura diferenta:sursa e pe tranzistori fara opto(Q604 notat trz.sursa) si cam atat. notatiile celorlalte circuite si trz e identic cu sasiul 3Y11.am sa va scriu numai procesorul LC863324A/5S68 , jungla LA76810 (H 3AFIF) si codul trafo linii JF0501-1215 sau 5100-051100-00 SAU 2003011013 ca poate va e de folos pe mai tarziu.CONCLUZIE: sub aceeasi denumire si acelasi model pot fi unul sau mai multe sasie ( zi chinezesti si gata....) . in cazul de fata fiind trei( TAVI cu TDA93xx , de pe net E5S si e un 3Y11 modificat)asa ca TAVI trece-l si pe acesta in baza aia cu specificatiile de rigoare ca eu deja l-am trecut in fisierul cu observatii.modelul acesta este SKY2122AI

eu am ajuns la urmatoarea concluziein aceeasi carcasa , sub aceeasi marca si sub acelasi model se pot ascunde variante diferite de televizoare tip china si cazul de fata e un exemplu dar si doua cazuri intalnite de mine personal

...am sa va scriu numai procesorul LC863324A/5S68 , jungla LA76810 (H 3AFIF) si codul trafo linii JF0501-1215 sau 5100-051100-00 SAU 2003011013 ca poate va e de folos pe mai tarziu.

La cautarea pe HR The Book primele 2 coduri au dat ca echivalent HR 8649. Schema trafului atasata.

• 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines