Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa Electrica pt masina de fum

Guest Darius

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu se poate adapta, e o conducta prin care trec cateva zeci sau sute de atmosfere, tot ce iti ramane de facut e sa iei o daltita si sa o desfaci cu grija, tu uti atent la sensul in care a fost bobinat, daca e sarma de 0,26mm nu pui 0,24 ca nu ai facut nimic eu cand am bobinta o stsfel de bobina am pus cam la ochi, altfel nuprea ai cum ca sunt cateva mii de spire, dupa ce ai terminat de bobinat, vezi ca la partea mecanica sunt niste piese mici cu arculete care dau sensul pompei si pe care trebuie sa le asezi exact asa cum au fost, dupa ce ai adunat pompa, o bati putin cu ciocanu la imbinari sa nu se desfaca si trebuie sa cureti conducta de pe rezistenta, din cate stiu eu se curata cu un lichid special, tie de aceea ti sa ars pompa

Guest Darius

se poate folosi pompa de apa din aparatele de cafea

pana la urma am desfacut aparatul degeaba , ma gandeam eu de la inceput k e prea mic pt a avea o pompa in el :d , dar am zis sa incerc :P ...ms oricum