giro561 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Salut!!! A fost defecta placa de baza am cuparat una de pe net am montato dar apare imaginea cu capul in jos si imagine distorsionata placa de baza este 715G6947-M01-000-004Y display TPT400LA ce pot sa fac sa readuc totul la parametri normali Multumesc. Link to comment
yokoono Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Dezlipesti memoriile de pe placa veche si le lipesti pe cea noua. Sau le rescrii pe cele de pe placa noua cu softurile de pe placa veche. Link to comment
giro561 Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 O sa incerc aceasta varianta dar nu stiu daca o sa mearga deoarece acest tv a fost lovit de traznet si deaceea sa defectat placa de baza. Link to comment
yokoono Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 (edited) Sau descarci de aici softul de la producator. Vezi si procedura de instalare. Te descurci, este simplu. https://files.fm/u/hxd6j8rs Edited September 17, 2019 by yokoono Link to comment
giro561 Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 nu stiu care este procedura de instalare te rog sa imi scri pasi de urmat multumesc. Link to comment
Florinel TV Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Sunt 3 proceduri la philips, 1. pui softul pe stick si bagi tv-ul in priza, astepti si se resofteaza 2. pui softul pe stick si cu tasta ok bagi tv-ul in priza, trebuie sa schimbi extensia in "upgrade.pkg 3. pui softul pe stick de pe siteul oficial, apesi pe joistickul din spate si bagi tv-ul in priza..... redenumeste autorun.upg in upgrade _loader.pkg Link to comment
giro561 Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 am sa incerc cu procedura 2si3 multumesc. Link to comment
yokoono Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Mai jos este manualul de utilizare. In limba romana. La pagina 43 este metoda de a face update. https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfh4100_88/32pfh4100_88_dfu_ron.pdf Link to comment
radu72 Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Schimba din service codul de ecran! Link to comment
giro561 Posted September 17, 2019 Author Share Posted September 17, 2019 Cu pot sa intru in service menu si sa schimb codul la display Link to comment
yokoono Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Variante: 062596 + mute Meniu 319753 si mute Meniu 1999 back Este chiar atat de greu sa pui softul pe un stick, sa intri in menu si sa faci update ?. In plus daca intri in service menu cine stie ce setari gresite mai poti face. Sau poate nici nu are setarile pe care le doresti. Link to comment
Florinel TV Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 La philips nu are in service optiunea pentru a intoarce imaginea corecta , in schimb este o procedura in care se introduce tipul de panel plus un cod de pe capac si va merge intoarsa imaginea , dar din pacate ca nu mi-am notat aceasta optiune ca eu nu am nevoie ca scriu dump si se rezolva , poate stie vre-un colg si va ajuta Link to comment
clony Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Acum 1 oră, Florinel TV a spus: La philips nu are in service optiunea pentru a intoarce imaginea corecta , in schimb este o procedura in care se introduce tipul de panel plus un cod de pe capac si va merge intoarsa imaginea , dar din pacate ca nu mi-am notat aceasta optiune ca eu nu am nevoie ca scriu dump si se rezolva , poate stie vre-un colg si va ajuta Are optiune philips de o intorci pe toate partile. Intri cu meniu 1999 back si ai H(horizontal) flip si V(vertical) flip. 2 Link to comment
clony Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Acum 1 oră, yokoono a spus: Este chiar atat de greu sa pui softul pe un stick, sa intri in menu si sa faci update ?. In plus daca intri in service menu cine stie ce setari gresite mai poti face. Sau poate nici nu are setarile pe care le doresti. Daca pui softui de pe site la philips nu rezolvi nimic, nu iti modifica setarile pt display. Acelasi model de tv philips este echipat cu mai multe modele de display si softul de pe site-ul producatorului e acelasi pt toate modelele. Deci, softul care e pt toate modelele nu are in veci cum sa modifice setarile pt display. Procedura pt programarea codului display este urmatoarea: 062598 meniu xxx unde xxx este codul format din 3 cifre aflat pe eticheta cu modelul televizorului intr-un chenar. 2 Link to comment
Recommended Posts