Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echipamente studio foto acasa

Guest didiboy2007

Recommended Posts

Guest didiboy2007

Buna! :supz:

As vrea sa imi fac si eu un studio foto mic pentru acasa! Important este ca nu o sa prea am lumina naturala si mi-ar trebui niste sfaturi de la profesionisti in legatura cu achizitia echipamentului.

Banuiesc ca am nevoie de o umbrela foto si un reflector (cam asa am inteles de pe forum-uri)! Am gasit site-ul asta cu echipamente foto: http://www.f64.ro! Preturile mi s-au parut acceptabile!

Cunoaste cineva alte site-uri de genu? Puteti sa imi spuneti cam de ce echipament am nevoie! Aparat foto am deja! Imi trebuie un mini studio foto pentru acasa, o sa fotografiez produse de dimensiuni mici si medii (electronice, difuzoare, etc.)!

Va multumesc! Astept raspunsurile voastre!

• 1 month later...
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

echipamentul il iei un functie de nevoie , in mare parte in afara de un trepied bun restul se poat face home made cu rezultate bune(asta in cazul in care nu vrei sa lucrezi in regim pro , sem-pro )o umbrela poti face ff simplu luand o umbrela banala schimband eventual panza de pe ea cu ceva textil natural pe care o vopsesti cu un spray gri ...ii faci un picior si un suport pe care sa pui un bec cu oglinda indreptat spre umbrela , un reglaj de luminozitate (cumparat sau home made)....daca pozezi de aproape (macro) iti trebuie o masa cu o suprafata mata de o culoare la alegere eventual iti realizezi din material textil mai multe fete de masa (alba , gri si neagra, nu toate obiectele ies corect in evidenta pe o singura culoare)daca pozezi de la distanta folosesti un perete alb ff bine facut , si un suport ceva gen trepied pe care sa pui obiectul , sau un sistem de prindere pe tavan si cu fir de pescuit transparent (grosime in functie de greutate logic) de care sa agati obiectul (pozare "in aer" ) apoi poti ff usor edita poza (cel mai simplu o deschizi in paint si zoomata cu radiera stergi urmele firelor daca apar) si vor iesi acele poze ce se gasesc pe net cu obiecte pe fundal alb care parca nu stau pe nimic....iti trebuie 2 trepiede unu mare pt pozele de la distanta si unul mic pt pozele se aproape (pe masa =macro)daca aparatul e bun si stii sa-l folosesti corespunzator nu cred sa ai probleme ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines