Ata Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Salutare oameni buni. Am urmatoarea problema cu "pacientul" din titlu: La oricare program la care este necesara rotirea motorului, dupa ce se invarte de 2-3 ori, da eroarea (clipesc ledurile) din imagine. Nu merge oprita sau resetata decat daca este scoasa din priza. Mentionez ca am schimbat toti electroliticii. Multumesc anticipat... Link to comment
aschiuta Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Buna ziua. Eroarea afisata este F02. Trebuie verificata bobina taho sa nu fie intrerupta. Trebuie verificate legaturile electrice la motor, culpa de la motor si cea de la placa electronica de intreruperi. Trebuie verificat circuitul de masura a turatiei pe placa electronica. Succes. O zi buna. Aschiuta. Link to comment
Ata Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Multumesc pentru raspuns. Bobina taho nu este intrerupta, legaturile sunt bune. La cupla de la motor am vazut inegrit plasticul(cam ars), intre ultimul fir de alimentare motor si primul care duce la taho, s-ar putea sa fi "sarit" ceva tensiune de alimentare in intrarea taho.... Nu stiu care este circuitul care masoara turatia, traseul trece pe sub traful de alimentare. Poate ma ajutati sa-l identific. Link to comment
Ata Posted September 29, 2019 Author Share Posted September 29, 2019 (edited) Salutare..am rezolvat. am dat jos bobina (credeam ca-i traf) si am mers pe traseul de la taho, am gasit divizorul, doua rezistente arse. Edited September 29, 2019 by Ata Link to comment
Recommended Posts