Guest madmaxtata Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Salutare. As dori sa imi cumpar si eu un amp si daca stau bine si ma gandesc parca sculele mai vechi sunt mai calumea. Pe mine ma intereseaza muzica mai putin filmele si alte prostii. House tehno, basi si fidelitate ca m-am cam saturat de carpituri. O sa trec si la boxe peste vreo 2 luni. Ce spuneti amplificatoarele mai vechi sunt mai calitative(atat ca putere cat si ca sound) decat cele noi (gen sony..). Pana in 7-800 de ron, Uitati aici ca sa va faceti o idee: http://www.okazii.ro/catalog/3654420/el ... -AKAI.html http://www.okazii.ro/catalog/3727996/el ... Z-700.html , ceva de genul asta. Am mai avut un amplificator Technics la 45W SU-A600A parca si era rupere se auzea super bine. Voi ce recomandati unul din-asta sau un sony de la altex din-ala 2x100 sau 5x100. Si care e smecheria cu amplificator cu tuburi?? multumesc si sa ne traiasca Watti si DB Link to comment
George(sb) Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 eu ce am avut si am fost fuarte multumit si l-am dat din prostie :smt005 un amplificator dual arata ca dracu putere nuprea avea dar suna brici, nostalgia mi-a trecut dupa ce mi-am luat un amplificator rusesc, e ceva mediu ca putere, am primit ceva aprecieri cum ca ar fi numai bun pentru chefuri la tara, dar eu din ce am ascultat, bate tot si denon-uri, HK, yamaha din seria tancurilor; cel mai bine ar fi sa cauti un amplificator in targ sau undeva sa il poti asculta personal cat despre tuburi, nu stiu sa iti dau o explicatie. dar suna extraordinar, dupa ce ai ascultat ceva pe tuburi, constati ca toate celelalte scule sunt jalnice, bassul trosneste, inaltele deranjeaza, eu sunt super incantat de tuburi si sper sa imi fac cat mai curand macar un preamplificator Link to comment
Guest madmaxtata Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Pana la urma ce recomandati: un amplificator de moda mai veche, gen cele de mai sus, sau cele noi din magazin gen 5.1 sony sau pioneer??? Scot amplificatoarele noi 5x100W pe fiecare canal, sau e asa la cacealma? Si se mai compara W aia noi cu astia vechi?? Nu din teorie ci din practica, din auditie ce stiti?Am vazut si niste boxe pioneer la 190W mai dreptunghiulare pe la 1000lei credeti ca se merita? Ca am vrut sa mi le fac eu, dar de ce citesc mai mult de atat imi dau seama ca stiu mai putine si nu as vrea sa investesc bani in ceva care stiu ca nu o sa imi iasa. CU 1000ron ce anume se poate face in materie de boxe care sa fie peste pioneer? Link to comment
bolek Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Amplifurile de 5x100 ar trebui sa consume cam 700-900W, ceea ce nu e cazul la nici unul.Toti mint, fara exceptie.Vei gasi puteri reale doar la firme profesionale pe care probabil nu ti le permiti, si aia nu prea fac cu 5x...W, ci doar stereo.Boxele alea pioneer la 1000RON trebuie mai intai ascultate , pe un amplif care sa scoata 190W RMS (real), si or sa se imprashtie in cele 4 zari la puteri de genul asta...Mai fratilor, chiar nu a vazut nimeni cum arata o statie care scoate puteri de genul asta?? Nu e mica, nici nu e usoara, si nicidecum nu e ieftina!Si nu apare la D0m0, ALtexxx, Fleanco, etc... Link to comment
zal Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Un amplif stereo e suficient si ptr vazut filme, ca nu oricine are camera in care se uita la filme suficient de mare ca sa amenajeze cum trebuie toate boxele la un sistem 5.1 si in general stau suite pe sifoniere sau pe sub mese. :smt003 Iar sunetul se poate face stereo din placa de sunet sau din meniul DVD-ului. Link to comment
porman Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Raspunsul se adreseaza lui "madmaxtata" un amplif AKAI asemanator are un prieten,pot sa-ti spun pentru ce iti trebuie tie e mai mult decit suficient ca putere de iesire.Ca sunet suna clar si puternic. Tipul il foloseste la nunti pot spune ca face fata cu brio.Binenteles trebuie si difuri ca lumea. Pretul mi se pare unul corect sub 400 roni nu o sa gasesti o scula buna.Asta este parerea mea personala. Iti doresc o alegere cit mai usoara! Link to comment
Recommended Posts