Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plita electrica Albatros AP25B, 2500 W


nicu_top

Postări Recomandate

Buna ziua!

Cu tot respectul doresc daca se poate sa ma ajute cineva cu o informatie, unde as putea sa gasesc piese de schimb pentru a repara o plita electrica pentru gatit modelul - Plita electrica Albatros AP25B, 2500 W, am nevoie de rezistente pentru ambele plite, si  un termostat reglabil.

Plita medie are 1500W diametru de 185 fonta

Plita mica are 1000W diametru de 155 fonta

https://www.emag.ro/plita-electrica-albatros-2500-w-negru-ap25b/pd/D5R1R3BBM/

Editat de nicu_top
greseala
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da asa este...plita este a unei persoane bolnave si cu un venit foarte mic....are cumparata inca una exact aceeasi problema dupa cateva luni cedeaza rezistentele din plite si termostatele se blocheaza se lipesc. M-am  gandit sa o echipez cu ceva plite m-ai bune calitativ sa nu se arda asa de repede. Nu am gasit dimensiunea respectiva de plite cu rezistenta in ele, si termostatele aferente lor, sau alta plita completa dar de calitate mai buna decat cele marca Albatros... sa tina mai mult perioada de functionare. Poate ma indruma cineva unde as putea gasi asa ceva.

Editat de nicu_top
Link spre comentariu

Ba se mai poate face o încercare, cu mari şanse de succes.Scoateţi spiralele acelea din canale şi cumpăraţi rezistenţe de rezervă bobinate, care se pot introduce în inele izolatoare de ceramică (mărgele conice), ce încap exact în acel spaţiu.Am reparat destule rezistenţe astfel.Din păcate nu am acasă aşa ceva să fac o poză, dar sigur sunt colegi care au astfel de mărgele recuperate de la diverse reşouri, la serviciu am sigur ceva plite de la care se pot recupera acele mărgele.Când ajung miercuri mă uit prin fiare...

Editat de validae
Link spre comentariu

Plita nu este a mea..am spus mai sus...a fost trimisa una din ele la reparat in perioada de garantie, dar nu a functionat mai mult de 3, 4 luni si s-a ars din nou. De aceea doresc s-a o echipez cu ceva rezistente  de calitate mai buna daca gasesc, sa tina mai mult perioada de functionare.

Editat de validae
,,mai,, fără cratimă...
Link spre comentariu

Păi dacă încălzeşte şi camera cu ea atunci să nu aibă pretenţii ca acele rezistenţe să ţină mult.Ele sunt concepute să cedeze eficient căldura unui corp solid, nu aerului.Pentru încălzirea camerei să-şi ia un convector electric sau aerotermă, care costă sub 100 Lei şi care sunt mult mai eficiente la aceeaşi putere...

Link spre comentariu
La 08.09.2019 la 12:07, nicu_top a spus:

Da asa este...plita este a unei persoane bolnave si cu un venit foarte mic....

Păi atunci , vorba colegului de mai sus, mă întreb dacă nu-i mai ieftin să-și cumpere ceva adecvat pentru încălzire și plita s-o folosească doar pentru gătit . Sau poate are curentul gratis ?????

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări