ssb Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Se poate creste si in interior, pe balconul inchis (dar neincalzit) al unui apartament? Sau exclusiv afara? Alte recomandari de plante ce pot fi pastrate permanent pe balcon (Nu ca orhideele ce trebuie mutate inauntru cand se face frig). Multumesc Edited August 29, 2019 by ssb Link to comment
daniels Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Sunt specii de rasinoase decorative pitice. Sunt in ghivece. In orice caz, poti tine ghiveciul cativa ani, iar cand creste o inlocuiesti cu alta. 1 Link to comment
sesebe Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Sau te apuci de studiat tehnica bonsai si-ti faci tu arbori pitici de aproape orice specie. 1 Link to comment
Guest Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Din cate stiu eu ,tuia nu e recomandata la interior ,posibil sa ma insel . Link to comment
ssb Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Acum 9 ore, daniels a spus: Sunt specii de rasinoase decorative pitice. Sunt in ghivece. In orice caz, poti tine ghiveciul cativa ani, iar cand creste o inlocuiesti cu alta. Cum se numesc? Un link? Link to comment
daniels Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Am vazut pe la magazine gen Dedeman care au sector de curte si gradina. Link to comment
Recommended Posts