adrianvmx Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Televizorul din titlu are ledul aprins dar nu pleaca din stand -by .L am desfacut si am observat circuitul MP3378E (cred!!! pentru ca dupa cifra 7 este plesnita capsula ) circuit care este driver pentru leduri cat si dc-dc step down .Pe un site din strainatate se recomanda taierea traseului de la pinul 16 si conectarea in locul acestuia iesirea unui circuit step down universal de 12 volti cu alimentare din pinul 15 . Ma poate indruma cineva ce tip de convertor step down sa cumpar sau sa construiesc unul pe baza unui circuit ...astept pareri . Multumesc . Link to comment
Guest Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Da, este vb despre MP3378E. Ce nu inteleg eu, de ce nu schimbi ic-ul cu unul nou? Am reparat multe mainboard-uri cu aceasta problema si nu s-au mai intors. Noului ic, i-am aplicat un mic radiator cu pasta termoconductoare pentru a rezista termic si a prevenii distrugerea lui. Link to comment
adrianvmx Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Multumesc . E mult mai elegant cum spuneti dumneavoastra ramane doar sa vad cum pot sa aplic radiatorul. Link to comment
Guest Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Eu asa ceva folosesc pentru lipit radiatorul. Link to comment
Costica Tv Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 On 8/29/2019 at 1:38 PM, Dixon said: Eu asa ceva folosesc pentru lipit radiatorul. In cat timp se intareste ? Multumesc Link to comment
bobo Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 (edited) 8 minute. Am folosit si asa este. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/adeziv-termoconductor-10gr-p-7880 Edited May 21, 2020 by bobo Link to comment
Recommended Posts