Florin berdila Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 domnilor colegi am nevoie de un ajutor de la dvs,eu tratez in saci de 1000kg si pana acum îi transportam cu un panou si lisa ,mar intetesa ceva sa nu mai folosesc panoul pentru a misca sacul de 1000kg adica sa inlocuesc panoul cu un alt dispozitiv pe lisa ,cine ma poate ajuta âi rămân recunoscător Link to comment
Florin berdila Posted August 25, 2019 Author Share Posted August 25, 2019 domnule Validae am această piesă Lisa dar in locul paletului pe care vine pus sacul as vrea alta metoda de al transporta ,ca nu am paleti suficienti pentru cati saci am de tratat sa spunem ca am lisa dar cum pot pune sacul fara sa mai am nevoie de palet apoi sal descarc sacul apoi iar urmatoru si tot asa Link to comment
validae Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 (edited) Eu ştiam că lisa (sau liza) era altfel: Ăluia de mai sus îi ziceam transpalet.... Probabil că o minimacara sau stivuitor te-ar ajuta. Edited August 25, 2019 by validae Link to comment
Florin berdila Posted August 25, 2019 Author Share Posted August 25, 2019 si pe acesta cum pot pune ditamai sac de 1000kg domnule Validae sau imi puteti da sfaturi 1 Link to comment
validae Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Ar trebui să încerci să faci rost de un stivuitor dacă ai atâta de cărat.... Link to comment
Florin berdila Posted August 25, 2019 Author Share Posted August 25, 2019 domnule Validae mie imi trebuie sal transport de la betoniera unde îl tratez vreo 15 metri apoi am cu ce sal ridic am un Manitou,deci eu vreau sa nu mai folosesc paleti pentru al transporta Link to comment
validae Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Scump domnule, dincolo era mai ieftin.......cu banii ăia cred că-şi cumpără unul ,,adevărat,, SH. Link to comment
Guest Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Lucrezi cu saci d-aia big bag, sau nu inteleg... aia cu toarte? Edited October 22, 2019 by Guest Link to comment
Recommended Posts