Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LED LG 32LB5610

Guest
 Share

Recommended Posts

La 20.08.2019 la 19:58, iuliantv a spus:

unele pot fi pacalite chiar daca sant centrate aiurea,eu personal la unul am aplicat banda alba peste difuzorul de lumina(lupa)si efectul a disparut,am vazut pe la rusi cum a lipit,cerculete din folie de aluminiu,altii au vopsit cu alb ........

daca vreti sa va tina ,setati din menu backlightul la -70%,sau undeva pe sursa led,trebuie sa fie ceva rezistente in paralel,eliminand din ele scade si tensiunea pe leduri,va scadea si luminozitatea dar ,vor tine timp indelungat,deobicei acele rezistente au undeva la 2-3-ohmi

Am acelasi model de tv.Sursa este EAX65391401 .Am inlocuit baretele led si as vrea sa reduc curentul backlight .In service se pare ca nu se poate iar in sursa nu am gasit acele rezistente.O idee cum sa procedez.      Poate e de folos cuiva ....intrare in MS  am facut-o cu Teleserv01  ,apare o casuta pe display si se tasteaza codul 0413.  TV-ul contine Barete leduri LG DRT3.032    Setul contine 3 barete, fiecare bareta are 6 leduri
Tensiune led 6V si diametru 23mm

luate de la Un**as la un pret bun.3199.jpg.a135d6fb831499d90e24d38d8e66edd0.jpg

Acum 1 oră, ionel sm a spus:

Am acelasi model de tv.Sursa este EAX65391401 .Am inlocuit baretele led si as vrea sa reduc curentul backlight .In service se pare ca nu se poate iar in sursa nu am gasit acele rezistente.O idee cum sa procedez.      Poate e de folos cuiva ....intrare in MS  am facut-o cu Teleserv01  ,apare o casuta pe display si se tasteaza codul 0413.  TV-ul contine Barete leduri LG DRT3.032    Setul contine 3 barete, fiecare bareta are 6 leduri
Tensiune led 6V si diametru 23mm

luate de la Un**as la un pret bun.3199.jpg.a135d6fb831499d90e24d38d8e66edd0.jpg

sant 2 setari de backlight in service sant setaye la 100 ,le reduc pe ambele la 65-75  dau ok pe fiecare in parte dupå modificaremscot tv.ul din priza cateva secumnde bune,dupå care verific daca sa pastrat setarea,la unele nu se pastreaza

daca nu are 2 grupuri rezistente smd pe spate pentru fiecare canal cate 4-5 rezistente de 1-3 ohmi se scoate 1-2 de pe fiecare canal

Edited by iuliantv