Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
alex.cselenyi

De ce dispar unele topicuri?

Recommended Posts

Ca sa ma repet.........de ce dispar unele topicuri?E cat se poate de aiurea.Probabil mi se va spune ca asa doreste proprietarul forumului.Asta e ca si cum as primi pe cineva in casa,iar la un moment dat l-as da afara,fara nici un motiv...........sa nu va mai mirati ca forumul este pe moarte,cu o asemenea atitudine.

O seara faina sa aveti si.........spor la sters topicuri si postari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forumul va dura exact atât cât va exista un Administrator (proprietar)care să-i suporte cheltuielile de întreţinere şi nişte moderatori care să se ocupe (dezinteresat şi absolut gratuit)de menţinerea ordinii, atât cât se poate în aceste condiţii .Unele topicuri dispar fiindcă dacă eu mai ,,închid ochii,, la deschiderea unor topicuri pe care Administratorul nu le acceptă, el le va închide/ascunde/şterge atunci când consideră că depăşesc măsura.Să nu uităm că acest forum e unul de natură tehnică, iar secţiunea ,,Discuţii diverse,, nu reprezintă acest forum, ci un loc de ,,bătut câmpii,, între anumite limite....Periodic fosta ,,Bodegă,, a fost curăţată de topicuri cu conţinut politic, religios sau scandalos şi forumul a rezistat şi fără ele.Câtă vreme vor exista probleme tehnice şi oameni dispuşi să-şi ajute semenii în mod dezinteresat cu un sfat, acest forum va continua....deci nu vă mai faceţi iluzii privind iminenţa sfârşitului Elforum.Va dura probabil mai mult decât mulţi dintre userii actuali...

 

 

 

 

Edited by validae

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topicurile dispar pentru, probabil, se incalca regulamentul. Numai ca, uneori, adminul/moderatorul uita sa spuna si motivul stergerii lor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimul topic disparut este de la sectiunea instalatii electrice.Dar oricum nu mai conteaza.Multumesc pt. raspuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Userul respectiv voia practic să fie ajutat să încalce legile în vigoare, prin aprobarea unor instalaţii care foarte probabil nici nu respectă normele de siguranţă...

Astfel de topicuri vor dispărea rapid întotdeauna.....poate unii îşi mai amintesc de un topic mai vechi, unde cineva cerea sfaturi despre cum să ,,fenteze,, GPS-ul maşinii de serviciu.Atunci mi-am luat eu unica sancţiune pe Elforum, fiindcă am sfătuit respectivul cetăţean să nu-şi rişte serviciul şi să lase GPS-ul în pace, fiindcă încetarea localizării în alte condiţii decât cele cauzate de trecerea prin păduri şi tuneluri va fi imediat sesizată de patron, care nu de prost a dotat maşinile cu acel sistem....

Edited by validae

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant mod de a pune problema... despre moartea Elforum 

 

Elforum va muri exact in momentul in care ma decid sa apas pe butonu "clean database" si nici decum mai devreme sau mai tarziu. Multi au spus si acum 15 ani ca e pe moarte dar uite ca nu a murit. Unii useri au venit, altii au plecat si tot asa dar nu tinem pe nimeni cu forta si nici nu obligam pe nimeni sa vina. Eu as fi multumit daca ar ramane pe forum 100 de oameni de calitate si nu 100.000 wer wfsdjfhe wrjwifj iasjfjd fsadf sdafsd kapf (aici e o injuratura)

 

Iar despre topicurile care incalca legea sau instiga la incalcarea ei sunt contrar regulamentului care zice la 

Citat

3.9 -Nu sunt admise mesaje, semnaturi, avatare, atasamente, etc. care contin materiale ilegale, imorale, ofensatoare, pornografice, rasiste si nici link-uri catre site-uri care le incurajeaza. Nu sunt permise mesaje care instiga la incalcarea legilor din Romania.

dar presupun ca aproape nimeni nu-l citeste.

 

Ce-i drept regulamentul mai trebuie actualizat un pic ca mai nou conform politicaly correct(o idiotenie) hotului trebuie sa ii zici sarut mana si mai treceti pe la noi :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.