Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

info despre sisteme supraveghere

altuser

Recommended Posts

Salut,Pentru sustinerea unui examen pentru angajare as avea nevoie de informatii despre:-sisteme integrate de securitate;-TVCI;-sisteme avertizare si stingere incendii;-sisteme antiefractie.Va sunt recunoscator celor care imi pot da informatii despre unde pot gasi documentatie, eventual scheme bloc, nu cred ca imi trebuie ceva detaliat.Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet. Mai am doar cateva zile, nu am reusit sa gasesc desi de ieri de la pranz de cand am aflat ce-mi trebuie, am cautat ceva timp.Multumesc.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Nu mi s-a dat bibliografie, mi s-a spus sa caut pe internet.

Din pacate nu te pot ajuta, dar nu pot sa nu observ contextul... Esti sigur ca postul nu e deja ocupat si ca scoaterea la concurs nu e de forma? Iti spun asta ca sa nu fii dezamagit (prea tare) daca dai gres. Bafta, mila si pomana!Cirip

Cred ca m-am exprimat gresit: mi s-a dat lista prezentata de mine mai sus, intr-adevar nu mi s-a dat o bibliografie "clasica" daca pot spune asa, cu autori si titluri. Cred ca postul nu e ocupat(rezervat), s-a mai dat o data examen pt el, eu am aflat tarziu atunci. Multumesc pt raspuns, astept in continuare, poate apare vreo informatie utila.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines