legionaru Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 sursa 17pw25-4 main 17mb62-1 defectul se manifesta prin disparitia sonorului dupa 10-15 min de functionare tensiunile sunt ok, banuiesc cei 4 conzi smd din etajul de sunet dar nu stiu ce valori au, help me!!! Link to comment
legionaru Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 S-ar parea ca defectul e provocat chiar de integrați de sunet tpa3113d . Cam urat de schimbat dar o sa incerc! Link to comment
Florinel TV Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Mai intii relipeste integratul de sunet Link to comment
Guest Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Acum 5 ore, legionaru a spus: sursa 17pw25-4 main 17mb62-1 defectul se manifesta prin disparitia sonorului dupa 10-15 min de functionare tensiunile sunt ok, banuiesc cei 4 conzi smd din etajul de sunet dar nu stiu ce valori au, help me!!! Nu ai nici-o treaba legionarule cu cei 4 condensatori, integratul trebuie schimbat si atat, n-am par in cap cate am schimbat , ca sa tina lucrarea ok, cumpara-ti o mini plita, ca sa se lipeasca termopadul si sa nu distrugi capsula cu suflanta, foarte important transferul termic!!!, e o basinuta de integrat, daca nu nu lipesti si termopadul, iti vine inapoi......depinde si cum foloseste sunetul clientul.... https://www.optimusdigital.ro/ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=ptc&submit_search= Edited August 14, 2019 by Guest Link to comment
Recommended Posts