hbi Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 cum spune si titlul caut schema pentru amplificatorul cu lampi, doina sigma. multumesc! Link to comment
Blind Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 De ce nu cauti schema pe forum? Sigur se gaseste. Parca si pe situl lu' ovidanie este pusa...usf! Link to comment
hbi Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 pai pe forum caut!!! am intrebat si la alte sectiuni ale forumului dar degeaba. pe situl lui ovidanie sint poze cu doina sigma. nu ma ajuta! eu caut schema. oricum am discutat cu ovidanie, de mult timp si stiu despre ce este vorba cu schema asta. o mai cauta cel putin 5 oameni din forum. de aceea m-am adresat sectiunii de documentatie a forumului. Link to comment
bogdanbita Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Nu o sa gasesti decat Alfa,Gama si Concert.Sigma o cauta multi demult!!! Link to comment
Stefan Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 am gasit in cartea "scheme de radireceptoare" Doina S 553 Link to comment
hbi Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 este vorba de doina sigma?daca ai cartea, poti posta schema?multumesc! Link to comment
hbi Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 la doina mea nu am unde sa-i bag o antena, oricit mi-as dori!!! Link to comment
cornel1962 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 poate ajuta asta : https://files.fm/u/7zh32j4n ce problema are ampliful ? Link to comment
Recommended Posts