Guest nos Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 ce microcontroller mear trb sa inregistrez un nume si sa il scoata la apasarea unui buton....care este trb cu microcontrollerele ....am vzt ca au multi craci pe care il alientez pe care bag difuzorul....ce microcontroller mear trb pentru hestia asta.... Link to comment
lucicop Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Parerea mea... Nu prea cred sa se inghesuie lumea sa-ti raspunda daca nu te obosesti macar sa scrii corect, nu mai zic de cautat pe Google... Link to comment
sofian Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 ce misto a scris tipu :axe: parca este reclama aia de la tv in care se spune ca omul nu citeste pe litere Link to comment
Guest nos Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 va rog mult nu am decat 14 ani... Link to comment
ghimpe-- Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 va rog mult nu am decat 14 ani...Si pana la varsta asta chiar nu ai fost atent la nici o ora de "Limba Romana" ?? :axe: Link to comment
edy_wheazel Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Nu ai nevoie de microcontroller, este un integrat specializat, nu-i scump si il gasesti la banner-ul de sus: http://www.winbond-usa.com/products/isd ... SD1400.pdf Link to comment
Recommended Posts