Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

4 difuri pentru un cd plyer mp3

Recommended Posts

Oare gasesc pe la 1 milion aproximativ 4 difuri coaxiale sau cum le-o zice, :smt003 cat sa duca un mp3 de masina? LG cred ca este,nu mai stiu sigur,in fine.(vreau sa fac cadou la cineva,ca ale lui se aud ca ceaiu la cat de coapte is difurile :yawinkle: ) .Daca nu gasesc la pretu asta 4 bucati,ceea ce nu prea cred ca o sa gasesc,atunci recomandati-mi 2 difuri mai puternice unpic, :smt003 pana intr-un mil. lei,dar tot dinalea pe 2 caiSa auzim de bine! :smt003

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

hai sa iti arat ce am eu pe masina

pe spate - 2 bucati de YDD200LPP ajutate de 2 TW d`alea de la bazar - la 5 ron setul

pe fata (in portiere) - 2 bucati de CS-6010 4O .... si chiar daca sunt coaxiale - tot am simtit nevoia de niste inalte si pe fata - asa ca mi-am mai pus inca 2 TW d`alea de bazar

filtre - neah :smt003 nu-i nevoie, doar TW care au in interior ceva condensator

pret total - undeva pe la 70 ron ... si eu unul sunt multumit de sunet

ma ii bine daca iti place cum suna,auzi da basii de pe spate scot ceva bas?si tweeterele alea nu is cam galagioase?eu asa stiu,la toti care am vazut urlau de numa si asta numai cu 2,dar tu care ai 4? :smt003 nu-i prea tare tiuitu ala?mah creca o sa fac si eu ca tine,iasa destul de ieftin,bine nu-i calitate,dar ii bun.

ma ii bine daca iti place cum suna,auzi da basii de pe spate scot ceva bas?si tweeterele alea nu is cam galagioase?eu asa stiu,la toti care am vazut urlau de numa si asta numai cu 2,dar tu care ai 4? :smt003 nu-i prea tare tiuitu ala?mah creca o sa fac si eu ca tine,iasa destul de ieftin,bine nu-i calitate,dar ii bun.

ai bass destul - difuzoarele au rezonanta faina in portbagaj si coboara destul de binetw - stiu ca suna .... dar cu putin reglaj din player - se aduc toate pe aceeasi nivelcalitate .... la pretul asta nu cred ca poti scoate mai multam ascultat la o vecina intr-o dacie la fel ca a mea - niste scule d`alea scumpe .... player de 4-5 mil, difuri de firma de vreo 7-8 mil toate si .... nu m-au dat pe spate .... sincer sa fiu ma bucur ca nu am investit mai mult in scule un player mai mofturos daca mi-as lua .... nu-mi mai trebuie nimic

aia o sa fac sigur. :smt003 cel putin nu e pentru mine,dar si daca era pentru mine si nu aveam bani,tot imi luam,ca decat nimic e bun si asa.hai ca trebe sa sune cat de cat :weedman: ......eu nam muzica deloc si iau la altu,LOL ce tare :smt003 ,am primit acu o statie pioner micuta de 30 + 30 W ... :smt005 .vroiam sami cumpar una mai mare,dar acuma nu mai am bani.Asta e.....