Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut difuzorase sh sau Magazin de difuzorase de casti


dsasorin

Recommended Posts

Sal,As vrea sa-mi schimb difuzorasele mele de la castiSennheiser HD201. Au un design super dar nu prea au basi de 80 Hz, aia care bubuie. Au in schimb de vreo 40 Hz si inalte cat cuprinde de vreo 12-14 khz. Stie careva unde as putea gasi sa cumpar (eventual din Bucuresti) ?Exista magazine cu asa ceva ?Sau sa cumpar sh de la cineva care are castile facute praf ,dar se aud bine.... :yawinkle: O sa ma uit , sa le desfac , sa vad ce diametru au exact difuzorasele lor.PS: ele sunt noi de vreo cateva luni si cateva ore de auditie.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

eeeeeeenu la casti low-end.Reprezentanta nu vreau , ca nu vreau sa iau altele la fel. Ale mele sunt noi dar nu se aud ca altele de 100 E.Eu vreau aceleasi casti dar alte difuzoare, de la alte casti.Daca se aud foarte bine pe unele casti scumpe, sigur se va auzi mai bine si la mine.Important este sa se potriveasca fizic.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines