bobo Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) Buna seara. Mi a sosit la reparat acest tv cu defect de backlight. Conform google are 2 baghete Lumens D3GE-320SM1-R2 a cate 12 led uri fiecare. Intrebarea este daca a montat cineva acest tip de baghete de la Miv.... Eu am mai montat de la dl Tavi si au fost ok. Rog sa mi spuneti o sursa buna la un pret decent. Nu vreau sa cumpar doar ledurile. Multumesc anticipat. Edited August 6, 2019 by bobo Link to comment
megabit Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Eu am comandat in urma cu cateva luni, de doua ori acest tip de barete curbate de la magazinul mentionat si au functionat foarte bine. Erau si bine ambalate. Ca si minus, trebuie largite (sau ajustate) putin gaurile de ghidaj din barete, pentru o fixare corecta. Link to comment
bobo Posted August 7, 2019 Author Share Posted August 7, 2019 Multumesc. O sa comand de la Miv... Link to comment
Guest Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 eu am luat pentru un Lg, si chiar m-a surprins placut calitatea. Functioneaza bine. Link to comment
Recommended Posts