Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tico pe GPL?


d2134

Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Da, poti modifica. Sistemul de alimentare al mototrului este prin carburatie , asa ca o instalatie asemanatoare cu cea de dacie clasica. Chiar si daca ai avea injectie nu ar fi o pb. Au aparut sisteme de alimentare pe GPL cu sistem secvential etc. Ajungi la ceea ce spunea @blind legat de portbagaj, cu toate ca gasesti diferite modele si capacitati ale buteliilor de gaz. Un model il poti pune si in locul rotii de rezerva, nu in cazul tau... Depinde de cei care monteaza si de profesionalismul lor.Iar ca un consum , daca este bine reglat consumul nu creste cu mai mult de 10%. Tinand cont de pretul gazului cred ca si cu o crestere de consum de 50% iesi mai ieftin decat pe benzina. Multi care si-au pus spun ca au pb cu chiuloasele.Da daca vb de chiuloase romanesti cu scaune de supape de tot rasul(acestea sunt cele mai vulnerabile piese in cazul gazului).Cunosc pe cineva cu un Cielo cu gaz de 5 ani si nu a umblat niciodata la motor , si circula cu el nu il tine in garaj.

Link to comment
Share on other sites

Nu am Tico dar ma bate gindul sa-mi iau unul daca se poate modifica pe GPL.Problemele sunt:Exista rezervoare care sa incapa in locul rotii de rezerva? La Tico roata e mai mica decit la Dacia si mi se pare ca nu se admite montarea rezervorului de GPL in compartimentul pasagerilor.Fiind masina cu motor de cilindree mica, implicit consum mic la mersul in gol, exista instalatii care sa se inteleaga cu un motor asa mic, adica sa se poata regla corect mersul in gol?De asta am intrebat daca stie cineva de antecedente sau cel putin daca a vazut asa ceva pe soselele patriei sau are stiinta de vreo firma care se lauda ca ar putea face asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines