Guest Mause2k Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Am facut rost de Orcad 9.0. Deocamdata imi prind urechile. Stie cineva de unde pot lua documentatii ? (de preferat resurse Web) deoarece doresc sa ma initiez in utilizarea acestuia (simulare, etc). Va multumesc anticipat Link to comment
edy_wheazel Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Orcad-ul trebuie sa aiba documentatie inclusa in instalare, vezi "start"/"Programs"/"Orcad".... Daca nu da-mi adresa de mail si iti trimit eu cateva mii de pagini. Oricum uitat-te in "help", trebuie sa fie acolo un tutorial foarte bine pus la punct, cu animatii, imagini, tot tacamul. Link to comment
Guest Mause2k Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Multumesc frumos edy_wheazel, ma voi uita in help dar nu m-ar deranja sa-mi trimiti si tu acele cateva mii de pagini. Adresa mea de e-mail este : [email protected] sau in cazul ca nu merge poti folosi [email protected]. Una din doua trebuie sa mearga :yawinkle: :yawinkle: Link to comment
andiy Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ai un link cu documentatie in limba romana http://www.cetti.ro/v2/tehnicicad.php succes Link to comment
Guest domnu_doctor Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Iti sugerez sa incepi cu o schema simpla, ca sa intelegi "mecanismul" de functionare, care este destul de laborios si profesional.Incepi cu editarea schemei in Capture CIS si dup-aia cu Layout Plus pentru elaborarea cablajului.Spor la treaba ! Link to comment
Recommended Posts