Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

NEI 40NE5000

Recommended Posts

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yokoono

9

• Florinel TV

8

• schematiq

4

• FLORIN IORDACHE

1

Top Posters In This Topic

Acum 2 ore, razvan-l1 a spus:

Fotot cu eticheta si zona cu mufele din spate ?

Daca il aveam in fata credeti ca mai era nevoie de informatii ? Cineva mi-a cerut detalii despre acest TV si pana in acest moment nu am avut ocazia sa demontez/repar un astfel de model,asadar, astept informatii;  placa de baza, sursa,

Multumesc, 

Dupa foto de la e . . g g, e sasiu china ,  cu placa 3 in 1.

Nu recomand asa ceva , sunt jalnice placile .

Edited by Guest
1 oră în urmă, schematiq a spus:

Am primit informatia cu sasiul: CV9203H-U42.

Ok,dar cu toate astea tot made in china este !:reytre

Nu stiu cu ce va incalzit asta,adica ca ati aflat ce chassis este,dar ma rog... !

Eu am mai vazut si pe la tv-urile Akai led aceste placi sau ceva aproximativ .:)

O zi minunata va doresc !

Edited by FLORIN IORDACHE
Acum 17 minute, FLORIN IORDACHE a spus:

Ok,dar cu toate astea tot made in china este !:reytre

Nu stiu cu ce va incalzit asta,adica ca ati aflat ce chassis este,dar ma rog... !

Eu am mai vazut si pe la tv-urile Akai led aceste placi sau poate ceva aproximativ .:56

O zi minunata va doresc !

Cu siguranta nu ai citit „Mângâierile filozofiei” scrisa de Boethius,altfel ai fi retinut maxima; „Dacă tăceai, filozof rămâneai”, informatia era necesara,insa, nu ai citit cu atentie mesajele si nici nu te-ai prins,probabil "temperatura nu era setata pentru o functionare corecta"

• 11 months later...

Am si eu chinezaria asta cu main CV-9203H-U42 si panel V400HJ6-PE1 C3.

Este in bucla. Apare NEI sta cateva secunde si se restarteaza (cu stingerea backlight). Memorii nu am gasit decat un 25Q32. Am schimbat memoria si am rescris binul ei nimic. Am rescris alt bin luat de aici

https://www.elforum.info/topic/136310-tv-zephir/page/2/#comments

Acelasi lucru. Doar s-a schimbat fata logoului. Tot se restarteaza. La cat este de saraca placa nu mai ramane decat procesorul. Caut unde trebuie sau trebuie sapat in alta parte ?.

L.E. Rog un moderator sa stearga acest post. Am considerat ca locul lui este la depanari nu aici. Multumesc anticipat.

Edited by yokoono

Merci Florinele dar binul este de la un 32 cu alt tip de panel. Procesorul nu este pe bile si se cam incinge. O sa-i relipesc picioarele. Pe spatele placii nu arata a fi afumat dar nici nu stiu daca la temperatura asta trebuie sa lucreze. Imi pare rau de televizor ca este fabricat anul trecut in octombrie.

L.E. I-am dat cu flux pe pini si dat cu suflanta. Tot restart. Cu softul original logo era NEI cu niste balonase. Cu al doilea soft este NEI pe fond negru. Deci este alt soft (si comparate cu hexcomp arata ceva diferente) decat primul. Al doilea soft l-am luat de aici, postat de Asus

https://www.elforum.info/topic/136310-tv-zephir/page/2/#comments

Edited by yokoono

Nu conteaza daca este de 32 trebuie sa vezi daca mai restarteaza, si daca nu atunci dumpurile nu sunt bune

In afara de convertoarele mari dc-dc de 5 si 3,3v mai are 2 mici care cred ca sunt pentru alimentarea procesorului.

Unul este U4 de tip 16AF (TLV62569) si care zice in datasheet ca trebuie sa aiba pe intrare 2,5-5,5v iar iesire este de 1,8v. La mine are 5V pe intrare si 1V pe iesire. Rezistenta fata de masa: 5,2 ohmi.

Celalalt U9 si scrie pe el 3T=COR. Nu am gasit ce este. Are pe intrare 3,3V iar pe iesire 1,4V.

Edited by yokoono