Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Am nevoie de o aplicatie care sa inregistreze automat convorbirea, si ce vorbeste corespondentul nu numai pe mine. Ce recomandati? Candva am avut o aplicatie dar nu mai functioneaza...nici macar mnu mai acceseaza agenda.

Am uitat sa specific, Android 9 , Tel: Note8

Edited by Ovidanie
Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Spitfire Eu nu găsesc aplicația "Call Recorder de la Pegi" Daca faci referire la PEGI aia e altceva :rade:Poți pune link din magazin play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder pentru a nu caută aiurea.

Personal am avut probleme cu unele aplicații pentru că pe inregistrare mă auzeam doar pe mine, nu am mai testat dacă s-a remediat ceva.

 

Ulterior am văzut că noul telefon are ceva deja integrat in Android și functioneza foarte bine.

Edited by Stefan
Link to comment

Automatic Call Recorder_v5.28_apkpure.com  nu functioneaza la mine. Am avut aplicatia asta, a functionat perfect cativa ani, dupa un update de Android am vazut mesaj de eroare precum ca aplicatia nu are permisiunea sa acceseze agenda telefonica si inca ceva.  E vorba de versiunea de Android. Mai nou, aplicatia reinstalata face si inregistrari ambientale...Mai exact, a intre ora 7 si 10:30 vad ca a salvat 14 fisiere audio in conditiile in care am aefectuat 4 convorbiri.

Edited by Ovidanie
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines