Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU  Țip ue40k5582

ioanvasile

Recommended Posts

Buna ziua. Am un tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU  Țip ue40k5582 si am o problema cu el. Mi-a ințraț nepoața de 4 ani in  MENU SERVICE al tv-ului si mi-a intors imaginea cu susul ijn jos din elecomanda Poț sa imi restabilesc din nou setarile din menu service
Ma poate ajuta cineva cum pot restabili imaginea normala?
Va multumesc din suflet pentru ajutor. 
  •  
Acum 22 ore, ioanvasile a spus:
Buna ziua. Am un tv samsung de 102 cm model UE40K5582SU  Țip ue40k5582 si am o problema cu el. Mi-a ințraț nepoața de 4 ani in  MENU SERVICE al tv-ului si mi-a intors imaginea cu susul ijn jos din elecomanda Poț sa imi restabilesc din nou setarile din menu service
Ma poate ajuta cineva cum pot restabili imaginea normala?
Va multumesc din suflet pentru ajutor. 

•  

Salut ioanvasile,se poate rezolva cazul tau,dar scoateo din vina pe nepoata si telecomanda.  :limb:

La 23.07.2019 la 23:58, ioanvasile a spus:

mulumesc   

Acum 4 ore, ion_vasile a spus:

Am trimis.

Scuze pentru intarziere.

muresanioan6624@yahoo.ro

nu  imi merge     TasTa             T si   y

intri in meniul de svc cu info/menu/mute/power  mergi in options -- mrt options si ai pe undeva Hv flip, modifici aceasta optiune in on/off/hflip sau v flip in functie de cum ai tu imaginea.

Retrimis .
Pentru dezarhivare utilizezi un RAR peste 5.5 ,iar pentru vizualizare un Adobe cat mai recent.
De aceasta data nu a mai fost returnat mesajul..
     Succes !