Guest Florin Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Salut am gasit o pereche de boxe audio monitor dar nu gasesc nimic pe internet stiu ca ele de obicei se numesc monitor audio. Daca stie cineva mai multe specificatii despre ele. Va multumesc Link to comment
validae Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Dacă pui şi poze e mai bine... Link to comment
Ionut Remus Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Salut, In general "boxe monitor" sunt folosite in majoritatea studiourilor sau de de catre cei ce se ocupa de productie audio. Monitoare de studio este denumirea uzuala. In general ele au deja amplificatorul integrat (deci sunt active) si sunt calculate in asa fel incat sa aiba gama de frecventa cea mai des utilizata pentru diverse inregistrari, cat si incintele, calculate, sa stoarca fiecare frecventa la maximul de potential. Acum nu te gandi la ce stiu eu ce auditie vei avea cu ele, daar pentru productie audio sunt excelente, pentru auditie....hm....asa si asa. Puterea nu e foarte mare pentru cei ce doresc sa achizitioneze o pereche, sunt cateva modele de calitate care nu sunt chiar puternice dar nici ieftine. Acum daca doresti putere mare la monitoare de studio, se gasesc si din astea, dar alea vor costa ceva si desigur nici nu te avantajeaza si sincer mai ok vei iesi daca iti achizitionezi amplificator si it faci sau iti achizitionezi ceva boxe din comert. M-am folosit de ceva M-audio Studiophile AV-XX (nu mai stiu exact numarul), si isi faceau treaba pentru ce aveam eu nevoie dar nici nu erau excelente. Totusi asta a fost acum vreo 10-12 ani si poate in ziua de astazi sunt altele mai sofisticate si mai bine gandite. O zi frumoasa. Link to comment
Ionut Remus Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 LE: mai sunt unii lautari care folosesc monitoare de studio dar la puteri mari si care au si dimeniuni mari....dar depinde de lautar. Link to comment
Ionut Remus Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ok. Pe asta nu o stiam, sau nu am bagat de seama pana acum. Merci de info. Link to comment
Haralambie Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Audio Monitor / Monitor Audio, etc., sunt doar niste substantive proprii. Cum e si Dacia Sport, iar asta nu ii ofera tinichelei veleitati sportive. Orice boxa poate fi folosita pentru monitorizare, fie ca e pentru auzitul copilului dintr-o alta camera sau pentru tranzitul intestintal al cainelui de preerie. Edited July 22, 2019 by Haralambie Link to comment
Recommended Posts