Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

6P3C-E PP AB2


Recommended Posts

Multumesc mult pentru sugestie, am trecut la negativare fixa. Pentru PSF-uri si dreptele de sarcina m-am gindit la graficul atasat. Am sa incerc un grafic si cu datele de mai sus. Ua de 400V ma arunca la limita zonei de comfort, da' cine-a zis ca numai lucrurile usoare merita facute?

6P3C-E PP AB2 5K 320V PSF.jpg

 

6P3C-E PP AB2.jpg

Edited by RockDok
Link to comment
  • 5 months later...

O schema ce a mers frumos la testul de Revelion:

466419779_6P3C-EPPAB2schema.thumb.jpg.d0d3f9b872c4990c8b8a4f4f7d41247c.jpg

 

Din pacate tot nu sint multumit pina nu pun un uC sa controleze PSF-urile si traf-uri , desigur telecomanda, display si wireless pentru monitorizare pe PC, poate chiar redare flac sau ape prin wireless dar asta-i in studiu.

Petra nu mai face toroidale audio asa ca voi incerca la Toroidy. Daca nu, stiu eu pe cine bat la cap pentru E+I.

 

1350544367_6P3C-EPPAB2ISTmodulaudioschema.thumb.jpg.53ca012673d91b0ef449671407d76e72.jpg

An Nou Fericit tuturor!

 

Edited by RockDok
Link to comment

RockDok, pot sa-ti crosetez toate transformatoarele din schema dar de dragul exercitiului iti propun urmatoarea schema (daca vrei banda maxima si liniaritate buna):

- intrare duala, pe repetor catodic (6N3P) si prin comutator pe traf 1:4, 4.7k impedanta

- defazor Iron Schmitt, unde poti sa consideri o amplificare de miu/2. Aici e de vazut daca merge un 6N3P, cred ca ar putea scoate 0.35W cit este necesar pentru excursia in A2...

 

Din testele mele acest defazor nu are egal in performante si in simplitate, e atit de bun ca ma gindesc serios la o versiune pentru germaniu, cine o mai avea prin sertare... :-)

Edited by Dorin Bodea
Link to comment

Am atasat modificarea cu defazor diferential si voi incerca o ghidusie de reactie negartiva locala. Singurul lucru ce nu-mi place este R111  si o sa incerc sa o inlocuiesc cu un npn ( vre-un BF...) sau cu ceva mos-fet, totul sa aiba capacitatea E-C (S-D) cit mai mica.

6P3C-E PP AB2  defazor diferential.jpg

Link to comment
  • 1 month later...

Ati muncit mult la proiectarea schemei si-ati ales varianta de top, as putea spune. De aceea, mi-as permite sa va sugerez o modificare pentru configuratia etajului de intrare; e pacat de cei doi condensatori inutili de pe calea de semnal. Simularea este dupa un EF86 NOS mod trioda/uTracer. Amplificare ~30, Iesire 6Vvv. 

Mult spor va doresc!

Capture.JPG

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines