Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion T2180 STX-SL dump


Recommended Posts

Va salut, la acest tv crt, am schimbat o gramada de electrolitici, acum toate tensiunile sunt normale, ledul clipoceste de 12 ori si intra in standbye, am inlocuit memoria cu una noua nescrisa, a pornit cu sunet de fond( ca la tv alb negru) fara sa pot regla din tv volumul, asa ca doresc un dump pt.24c16, este echipat cu procesor tda12070h/n1f00, mem. 24c16, cadre stv8172, sursa cu tda16846, trafo linii bsc25-0252t,multumesc! Uitasem, am copiat si memoria originala si am rescris-o cu acelasi continut , acelasi defect.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Multumesc Dan-a2,   nu am explicat eu corect, are ''sunet'' , dar fara sa porneasca  b.orizontal si cadrele , raspunde de pe panou la comenzile de volum mai mic sau mai mare (licreste ledul la apasare + sau -) dar nu scade , asta cu memorie noua, nescrisa, am scris si binul de la Dan-a2, tot la fel cuu sunetul asta ciudat. Astept daca are cineva un dump pt acest tv, multumesc!

Link to comment

Nu am cum sa acesesez service meniu daca nu pornesc liniiile si cadrele, stv nu are are, are procesor+jungla in aceeasi capsula, cele 2 binuri de la Florinel fac la fel, cred ca renunt ., nu merita timpul pierdut cu el, asa doreste si clientul, daca totusi cineva are dump pt 24c16 mai incerc, inca il am la atelier, multumesc!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines