Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indesit WIL 105


Guest alexgeogabriel

Recommended Posts

Guest alexgeogabriel

Buna ziua,

Am o problema cu aceasta masina de spalat, finalizeaza stoarcerea si scurgerea detergentului si cand ar trebui sa porneasca clatirea+ adaugarea balsamului, nu mai face nimic, raman ledurile de 4 si 6 ore delay aprinse dar nu mai trage apa deloc, balsamul ramane de asemenea in recipient.

Nu, nu are delay la pornire activat, asa se aprind cele 2 leduri si in mod normal, aveti idee ce ar putea fi? Mie mi se pare a fi din soft.

 

Dupa mai mult timp scoasa din priza, daca aleg un program de spalare, porneste normal si se blocheaza in acelasi pas.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alexgeogabriel

Resoftare? Scuze, nu sunt de meserie:). Multumesc!

 

LE: se pare ca dupa o runda de calgon, se aud bucatele mici ce joaca in timpul rotirii cuvei.

LEE: daca o las un pic oprita si apoi o repornesc, aud ca si cum ar da comanda dar nu se intampla nimic. Acum imi aduc aminte ca uneori clipoceau toate ledurile ba verde ba rosu, o rezolvai usor cu scoaterea din priza sau un mic ghhiont in zona butoanelor.

Edited by alexgeogabriel
Link to comment
Guest alexgeogabriel

Se pare ca e pompa de apa de vina, cand trage apa cu detergent se aude calcarul cum se misca in ea si scoate niste sunete/huruieli mai cioudate. Deci totul se datoreaza faptului ca am pus solutie de curatat calcarul, probabil a curatat niste bucati mai maricele cu care se chinuie acum. La curatarea pompei, a curs apa cu calcar spre final. Din pacate, capacul respectiv nu se poate scoate de tot, adica il desurubezi jumatate de tura si atat, ar trebui sa se desurubeze complet pentru a putea curata in interior?Asa stiam.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines