Mircea Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 E bine cu doza separata. Daca traful se incalzeste in gol, fara ca LED-ul sa fie aprins, e bine sa ii asigurati o ventilatie oarecare in limitele posibile. Ideea de baza e sa nu fie o sursa de incendiu care afecteze reteaua si care sa se propage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragusP Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 La 24.07.2019 la 5:10, Thunderer a spus: E bine cu doza separata. Daca traful se incalzeste in gol, fara ca LED-ul sa fie aprins, e bine sa ii asigurati o ventilatie oarecare in limitele posibile. Ideea de baza e sa nu fie o sursa de incendiu care afecteze reteaua si care sa se propage. Mi-am cumpărat un nou Traf. Are 5 borne (faza, nu-l și împământare, + și - de la banda). Vreau sa leg toată treaba la un întrerupător și întrebarea mea ar fi dacă trebuie sa întrerup in întrerupător alimentarea Traf-ului sau + de la banda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 De acord cu ce propune colegul Dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts