Sharky Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Mi-a hackerit cineva posta pe yahoo.Mi-am gasit si pasword-ul schimbat, a trebuit sa intru cu forgot my password..etc etc.Se pastreaza pe undeva un log cu ip-ul si alte informatii despre cel care a facut asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Singura chestie pe care cred ca o poti incerca e sa dai un mail catre yahoo support si sa le ceri o lista cu ip-urile de pe care te-ai logat in contul tau (le spui si motivul)Vezi sa nu ai troieni prin calculator si sa fie inutila schimbarea parolei...(si unii troieni ii depistezi al naibi de greu, ca-ti dezactiveaza si firewall si antivirus iar programele arata ca functioneaza normal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skycleaner Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Am patit si eu o kestie de gen si nu am mai putut reface nimik din cauza ca bagasem date false si le-am uitat intre timp. Aveam acolo de toate , parole de tot felul etc... Cred ca a fost un atac pe yahoo si de aia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2007 Author Share Posted August 21, 2007 Nu stiu ce sa zic.Eu mi-am bagat datele si am scos-o la capat.Da pana mea, ma enerveaza sa imi umble lumea unde nu ii fierbe oala.Oricum lista cu persoanele capabile sa imi ghiceasca datele scrise acolo e f restransa. le dau eu de urma si le trimit ceva troieni. :axe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciup Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Mai vezi ca nu cumva cel care zici ca ti-a hackerit contul de mail sa isi fi pus o adresa proprie de mail la alternativ mail in setarile contului tau si sa primeasca mail cu noua ta parola de mail si sa fie iara inutila schimbarea parolei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.L Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 daca a trimis vreun e-mail vb cu persoana care l-a primit(in caz ca se poate) si prin header(cred) e scris ip-ul celui care l-a trimis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciup Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Daca primeste IP nou la fiecare conectare nu rezolvi nimic decat intr-un timp probabil foarte scurt in care inca nu si-a schimbat IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie.tu ai peste 100 de IP-uri asa ca ti-ar fi foarte greu sa gasesti ceva si daca ai avea lista :smt005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Asa e pe rds. :rolleyes:Cred ca merit un ban pt asta. :weedman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.