Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum aflu cine s-a logat in mailul meu?

Sharky

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Singura chestie pe care cred ca o poti incerca e sa dai un mail catre yahoo support si sa le ceri o lista cu ip-urile de pe care te-ai logat in contul tau (le spui si motivul)Vezi sa nu ai troieni prin calculator si sa fie inutila schimbarea parolei...(si unii troieni ii depistezi al naibi de greu, ca-ti dezactiveaza si firewall si antivirus iar programele arata ca functioneaza normal)

Guest skycleaner

Am patit si eu o kestie de gen si nu am mai putut reface nimik din cauza ca bagasem date false si le-am uitat intre timp. Aveam acolo de toate , parole de tot felul etc... Cred ca a fost un atac pe yahoo si de aia..

Nu stiu ce sa zic.Eu mi-am bagat datele si am scos-o la capat.Da pana mea, ma enerveaza sa imi umble lumea unde nu ii fierbe oala.Oricum lista cu persoanele capabile sa imi ghiceasca datele scrise acolo e f restransa. le dau eu de urma si le trimit ceva troieni. :axe:

• 1 month later...

Mai vezi ca nu cumva cel care zici ca ti-a hackerit contul de mail sa isi fi pus o adresa proprie de mail la alternativ mail in setarile contului tau si sa primeasca mail cu noua ta parola de mail si sa fie iara inutila schimbarea parolei :) .

am verificat deja.Nu este.Parola oricum am schimbat-o. N-au mai fost probleme de atunci si sper sa nu mai fie.

tu ai peste 100 de IP-uri asa ca ti-ar fi foarte greu sa gasesti ceva si daca ai avea lista :smt005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines