pacha Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Intreb si eu daca cineva a muncit ceva cu acest circuit ( de fapt doua de unde si deruta mea). M-a rugat cineva sa inlocuiesc placa originala de la un set de baterii Samsung, set de 7 acumulatori pentru bicicleta electrica. A trecut cam mult timp si e timpul sa dau un raspuns. S-a intalnit cineva cu el? Imi poate da un link de montaj detaliat, ca pe intelesul militienilor? Nu stiu daca e legal sa dau aci un linK catre piesa respectiva, daca nu sa fie stearsa de moderator. https://www.aliexpress.com/item/7S-22A-25-9V-li-ion-BMS-PCM-battery-protection-board-bms-pcm-with-balancing-for/32381203519.html Cu multumiri, Decebal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Este schema de legare chiar pe acel site: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts