Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu wind.....10 la internet


Recommended Posts

Buna seara,

 

Am si eu o mica intrebare la dvs de la wind....10 nu mai functioneaza internetul dupa 1-2 saptamani ??

Nu conteaza la ce,adica nu conteaza ca este laptop sau pc-u normal....tot asa face....

 

Se rezolva in felul urmator : se rezolva doar daca intru in driver manager / retea si ii dau uninstall la Wan miniport (IP) si la Wan miniport (IPv6) si ii dau restart . 

Dar dupa ce fac chestia asta merge tot la fel 1-2 saptamani, iar apoi face la fel....si tot asa trebuie sa fac in continuare !

Uitati si o fotografie cu cea ce trebuie sa-i fac ca sa-mi merge in continuare internetul 

 

66484803_683080152154496_2509055353849643008_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQkrcMfm5JFo-pifuxwnlGe06ZKnyUTzCXtn1klpdpicip-dcAQnBZQkHBl3PdmvfHc&_nc_ht=scontent.fotp1-1.fna&oh=63f9db6148e3706417a870144970a8c4&oe=5DA37A9D

 

Ii pot face ceva ca sa nu mai faca chesti dastea cu internetul ?

Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ff ff mult !

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut,:)

Daca era sa nu mearga trebuia acolo la iconita de la WAN miniport IP si IPv6 sa iti arate tot calculatoarele alea mici dar cu semnul exclamarii galben...oricum cred ca ii trebuie la amandoua niste update-uri de software, daca nu le au fac aceste "figuri" si nu iti mai merge internetul..poti simplu sa dai click dreapta pe cele 2, WAN miniport IP si IPv6, si iti apare acolo Update Driver, intrii acolo si dupa aceea intrii la gasire automata de drivere, si daca s-a gasit ceva le va instala singur, daca nu va trebui tu sa le instalezi.

Sper ca te-am ajutat, revin cu informatii ulterioare.

Link to comment
Acum 18 minute, Patrickr99 a spus:

Salut,:)

Daca era sa nu mearga trebuia acolo la iconita de la WAN miniport IP si IPv6 sa iti arate tot calculatoarele alea mici dar cu semnul exclamarii galben...oricum cred ca ii trebuie la amandoua niste update-uri de software, daca nu le au fac aceste "figuri" si nu iti mai merge internetul..poti simplu sa dai click dreapta pe cele 2, WAN miniport IP si IPv6, si iti apare acolo Update Driver, intrii acolo si dupa aceea intrii la gasire automata de drivere, si daca s-a gasit ceva le va instala singur, daca nu va trebui tu sa le instalezi.

Sper ca te-am ajutat, revin cu informatii ulterioare.

 

 

Salut,

 

Aaaa, da am uitat sa va spun, da asa este cum ziceti dvs...cand nu merge internetul la pc-u sau laptop...imi apare jos in bara la calculatoarele alea mici cu semnul exclamarii galben. 

 

Ok,am inteles ideea dvs . O sa incerc si o sa va tin la curent !

Va multumesc ff ff mult !

Link to comment
Acum 4 minute, vijelie02 a spus:

Ce DNS folositi? Setati pe router sau pe cele doua device-uri la DNS 8.8.8.8 si 8.8.4.4

Sa se intample acelasi fenomen pe doua device-uri diferite cam in aceeasi perioada nu prea imi vine sa cred ca e problema cu driverul.

Adevarat ce spune Dl.vijelie02, dupa cum se vede situatia de fata nici eu nu cred ca e baiu cu driverele, dupa cum se pare ele fiin updatate la ultima versiune, dar mie mi s-a intamplat ca nu imi arata ca ar fi ceva eroare sau vreun advertisment si tot nu imi mergea internetul dar am dat sa caute niste drivere si parca nu le-a gasit cautarea automata, si le-am luat de pe internet si le-am instalat eu si dupa mergea ok. :scarpin

Link to comment
Acum 14 minute, vijelie02 a spus:

Ce DNS folositi? Setati pe router sau pe cele doua device-uri la DNS 8.8.8.8 si 8.8.4.4

Sa se intample acelasi fenomen pe doua device-uri diferite cam in aceeasi perioada nu prea imi vine sa cred ca e problema cu driverul.

Eu am internet de la telekom...deci am un router Huawei HG520S.

Da,da o sa incerc si cu chestia aceasta ! O sa va tin la curent,dar de luni incolo.... !

 

Va multumesc fff fff mult !

 

Acum 11 minute, Patrickr99 a spus:

Ma bucur ca ati inteles, puteti sa mi adresati si cu "tu" pentru ca credeti sau nu sunt un pasionat de electronica de doar 15 ani:d, oricum daca mai apare ceva scrieti si rezolvam. 

Ok,am inteles ! Sa traim mult si daca se poate si bine !

Va multumesc pentru intelegere !

 

Acum 4 minute, Patrickr99 a spus:

Adevarat ce spune Dl.vijelie02, dupa cum se vede situatia de fata nici eu nu cred ca e baiu cu driverele, dupa cum se pare ele fiin updatate la ultima versiune, dar mie mi s-a intamplat ca nu imi arata ca ar fi ceva eroare sau vreun advertisment si tot nu imi mergea internetul dar am dat sa caute niste drivere si parca nu le-a gasit cautarea automata, si le-am luat de pe internet si le-am instalat eu si dupa mergea ok. :scarpin

Ok,eu totusi o sa le incerc pe amandoua variantele...pentru ca nu este cine stie ce greutate. :)

Deci de luni incolo o sa va tin la curent cu noutati !

Edited by FLORIN IORDACHE
Link to comment

Buna seara,

 

Scuze ca m-am reintors la ora asta,dar mai mi-am adus aminte de ceva,ceva asta este : ca sora mea cea mica are un laptop.....si merge cu el si la sora mea mare in TGV....si tot asa face, adica dupa 1-2 saptamani nu ii merge internetul la laptop si trebuie sa-i faca cea ce v-am spus eu mai sus, adica in primul mesaj al meu...

 

Eu unul totusi nu a-si crede ca ar avea vreo importanta cea ce a zis colegul mai sus,adica cu  DNS-u si a-si zice ca s-ar putea sa fie de la driver-ul de la IP si IPv6 .

Zic asta ca daca era ceva de la mine de la router...cu DNS-ul,atunci trebuia sa-mi faca numai mie acasa...dar in rest trebuia sa functioneze normal,nuuu ????

 

Va multumesc pentru intelegere !

Noapte buna si doamne ajuta !

Edited by FLORIN IORDACHE
Link to comment
  • 3 weeks later...

Va salut !

 

Va anunt ca am incercat sa le fac actualizare la Wan miniport (IP) si la Wan miniport (IPv6) direct de pe met,dar imi zice ca sunt actualizate la zi !

Dar momentan nu am incercat sa le caut driverele de la Wan miniport (IP) si la Wan miniport (IPv6) separat pe net,dar o sa incerc pe parcurs .

 

Va multumesc pentru intelegere !

O zi superba va doresc !

Link to comment

Nu ai ce drivere să instalezi, alea sunt niște device-uri virtuale.

 

Mai repede încerci să pornești serviciile de autoconfigurare LAN, Wired AutoConfig

 

Pe de altă parte, cum de mai ai relicva ADSL ?!

 

La 13.07.2019 la 21:47, FLORIN IORDACHE a spus:

Eu am internet de la telekom...deci am un router Huawei HG520S.

 

 

Link to comment
Acum 12 minute, t0rquemada a spus:

Nu ai ce drivere să instalezi, alea sunt niște device-uri virtuale.

 

Mai repede încerci să pornești serviciile de autoconfigurare LAN, Wired AutoConfig

 

Pe de altă parte, cum de mai ai relicva ADSL ?!

 

 

Ok,am inteles !

 

O sa incerc si aceasta varianta, dar cand o sa mai am timp.

Da,eu sunt pe telekom...si la telekom se foloseste aceasta intrare ADSL in modem...dar in alta parte nu prea am unde sa ma mut deocamdata pentru ca la noi aici in zona este doar telekom si akta, dar la akta nu m-as muta pentru nimic in lume....pentru ca se misca fff fff rau + ca pica din 20 in 20 min...netul .:56

Va multumesc fff fff mult !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines