Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor pt MAC Z2200


snipson

Recommended Posts

Va salut!Care dintre urmatoarele difuzoare ar fi mai potrivite la un buget redus ( 3- 3,5 mil max)?? Ma intereseaza in principal sa se auda cat de cat tare. Precizez ca nu le-am auzit pe nici unu. O sa fie pus intr-o Bora.Pioneer TS-W306DVCJBL GTO 1502DMutant NW1250XAmpliful are un canal defect... peste o saptamna imi vin piesele.... 4 tranzistori si 3 rezistente atata am nevoie :rolleyes: .. da a trebuit sa comand de minim 100 lei de la capo*****te, si nici nu is exacte piesele ci ceva echivalente [ daca nu era asta se mai marea bugetu cu 80 lei :smt005 ] . Mai pot pune in punte statia daca pe un canal se afla tranzistori diferiti ca pe celalalt?? Mai bine ii schimb si pe cei buni ca sa am numa de un fel pe ambele canale? PS: GZTW 38T nu .... numa daca nu vindeti careva unu :prayer: Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mersi Adi. De cati litri sa fie incinta in bas refelx? Am una de ~60 litri si una de ~ 90 litri. Daca trebuie fac alta nui problema. O sa caut pe forum, precis o sa gasesc ceva despre marimea porturilor si frecventa de acordare . Tot ce sper e sa se auda cat de cat tare . Cat subu de la SAL, XC-102/PRO , daca se aude sunt multumit. Numai bine!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines