Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PARERI DIF. SAL SXA 3050 !!! cum este ? merita ?


Guest Phantasy

Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Phantasy

care le vrea .. in o luna le vand .... cand imi voi loa amplif mult mai mare si bineinteles alte incinte ...le dau cu amplif : 2 x 100 + 1 x 150 pt woofer ... Are finali Quad noi-nouti.ampliful este grundig a5000 care are pusi acesti finali .... boxele au difuzoare SAL 3050-120 w -30cm -subwoofer , medii SAL de 60 w , twitere SAL de 100 w , cu filtre SAL.la ele mai vine un woofer Dibeisi de 180 w - 15" cu un tub.pretul : 20 milioane.pt detalii : 0721 634 788 , 0727 444 901 , 0726 607 553.le dau in maxim o luna - vreau sa mai ascult la ele ca au abia 2 zile.

Link to comment

Nu stiu ce sa mai cred despre SAL astea. Am vazut pe forumul aste jdemii de link, pdf, etc la dif-urile astea si nu sunt doua la fel. Basca nu bat nici cu alea de pe site lor. E grea domle maghiara. Da rau de tot!!!Pe care sa ii iau in calcul ca vreu si eu niste incinte acolo si zau ca tare m-is derutatPS Si apropos. Astia nu au si ceva in engleza?

Link to comment

Stau si asist la discutiile voastre, nu am vrut sa va deranjez pentru ca ziceati ca sunt prost crescut dar nu mai pot sa ma abtin

DIFUZOARELE SAL SUNT NISTE CHINEZARII ORDINARE si cu asta am incheiat interventia mea.

Link to comment

Stau si asist la discutiile voastre, nu am vrut sa va deranjez pentru ca ziceati ca sunt prost crescut dar nu mai pot sa ma abtin

DIFUZOARELE SAL SUNT NISTE CHINEZARII ORDINARE si cu asta am incheiat interventia mea.

Inteleg ca de principiu nu ai nimic impotriva difuzoarelor chinezesti din moment ce te "ocupi" un pic de Senon si Yung Chung si tot pe forumul asta spui ca majoritatea firmelor isi au centre de productie in China. Pe de alta parte nu inteleg de ce spui asta cand tot tu afirmi (tot aici pe forum) ca nu ai lucrat cu SAL. Nu sunt rautacios dar daca te-ai suparat pe cei care scriu pe forumul tau ..... Asta e. Nu poti avea pretentia ca toti sa discute numai de SEAS, PA, VIFA, etc. Pt ca nu toti se pot atinge de acele difuzoare. Si eu am optat initial pt niste difuri Visaton, dar ca sa fac un sistem 5.1 asa cum vreau.... ma cam costa!!! Adica nu imi permit.

 

Ca sa inchei o discutie care nu ar trebui sa existe pe un astfel de forum (ca o paranteza, vreau sa stii ca de cand ma plimb pe izatech am descoperit o gramada de lucruri) si pt ca nu vreau sa las impresia ca sunt (si eu) rautacios iti propun altceva. Vino cu niste teste, bla bla bla despre aceste difuzoare sau cu o solutie la dif scumpe.

 

PS promit ca atunci cand ma va tine punga voi trece la niste VIFA (sa zicem) produse in China :lol:

Link to comment

Intre timp de cand ai citit despre ca nu am lucrat cu SAL am facut "contact"cu cate unul si nu mi s-au parut mai bune decat celelalte difuzoare chinezesti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines