Guest Sorin Damian Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Salut domnilor.Am si eu o nelamurire cu niste boxe auto.Dimineata cand plec la munca fiind mai racoare in masina,difuzoarele mai sus mentionate scot sunetul destul de distorsionat pe bass si la volum mic,iar seara cand plec de la munca,masina aflanduse toata ziua in soare,ele se aud perfect.Difuzoarele au 8 luni si au fost luate de noi.Din pacate nu mai am garantia la ele.Stie cineva care ar fi fenomenul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Parcă ar fi condensatori cu ESR mărit, când sunt încălziţi le scade..... Dacă nu aveţi niciun fel de experienţă în domeniu, mergeţi la un electronist.Aşa ceva nu se remediază prin corespondenţă... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sorin Damian Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 La 03.07.2019 la 22:46, validae a spus: Parcă ar fi condensatori cu ESR mărit, când sunt încălziţi le scade..... Dacă nu aveţi niciun fel de experienţă în domeniu, mergeţi la un electronist.Aşa ceva nu se remediază prin corespondenţă... pai bun.dar unde se gasesc condensatorii,daca sunt difuzoare auto?sa fie acele filtre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Eu nu mă refeream la difuzoare, ci la sistemul audio.... Aţi testat şi cu alte difuzoare, chiar mai vechi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sorin Damian Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Acum 8 minute, validae a spus: Eu nu mă refeream la difuzoare, ci la sistemul audio.... Aţi testat şi cu alte difuzoare, chiar mai vechi ? am schimbat si player-ul.la fel face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Freaca bobina in intrefier... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts