iuliantv Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 lg 32lb570b confor propietarului nu a fost trasnit(are televiziune prin cablu)posibil soc de curent,eu nu as crede ,tuner lg tdjh-g101d inlocuit cu tdjm-g101d,tunerul era exact ca in pozele de mai jos dupa ce a fost scos de pe placa sa rupt in 2 bucati,spre surprinderea mea doar tunerul tdjh-g101 a fost defect,nu a crapat nimic altceva,l-am inlocuit cu tdjm-g101d ,neavand originalul si daca m-ai faceam si comanda castigul de partea mea era mai mic,aveam o alta placa cumparata de piese de pe care am recuperat tunerul tdjm-g101d si montat in tv,totul e ok sant perfect compatibile,acesta are in plus tunerul satelit care nu e activ,software,si pentru care trebuiau montate si ceva piese smd pe placa,dar nu este interesat de satelit asa ca nu m-am chinuit ca nu avea rost,am deschis topicul doar pentru a va arata in ce hal a putut crapa tunerul si tv-ul sa nu aiba de suferit,si poate cineva va mai trebui sa schimbe acest model de tuner si nu va gasi decat ce am montat eu https://postimg.cc/gallery/3dflf5h9o/9a70d37f/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts