Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat in alegera unor difuzoare

deagle_alin

Recommended Posts

Salut,Am 2 incinte prisma patrulatera de 20L fiecare si sunt nedumerit in alegerea unor difuri.Ce imi recomandati intre: -YDD 200 LPP Diametru=200mm Frecventa=55HZ-6KHZ Senz=91dB-SB-8 Diametru=200mm BOBINA=1" Frecventa=35Hz-4.5KHz Senz=98dB (oare este adevarat?)-YDD 200LPB Diametru=200mm Frecventa=55HZ-5KHZ Senz=90dB.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• deagle_alin

3

• adircf

2

• adi_0106

1

• CBI

1

Top Posters In This Topic

Guest Vasile

sincer oricare le-ai alege tot execrabil se va auziEu cand am vazut subiectul credeam ca nu te decizi intre ceva difuzoare mai acatarii :smt003

Guest pitchblack

Nu..nu e adevarata faza cu 98 de decibeli.92 din parametrii.SB a avut probleme in cateva cazuri cu firele leonice. ,si in plus..are membrana din plastic.200 LPP sau ZY-810.Si nici la zy nu e adevarat ...are 98 de decibeli.Ti-as recomanda Zy.Merg f bine pt pretul lor de nimic.

Am 2 incinte prisma patrulatera de 20L fiecare si sunt nedumerit in alegerea unor difuri.Ce imi recomandati intre: -YDD 200 LPP Diametru=200mm Frecventa=55HZ-6KHZ Senz=91dB-SB-8 Diametru=200mm BOBINA=1" Frecventa=35Hz-4.5KHz Senz=98dB (oare este adevarat?)-YDD 200LPB Diametru=200mm Frecventa=55HZ-5KHZ Senz=90dB.

SB-8 nu se mai importa ... is istoriemai raman 200lpp si 200lpb - din astea 2 recomand LPP-ul
Guest livsubbas

pe strada VIITORULUI exista un magazin care vinde SAL....doctor video parca se numeste..si strada se afla pe la lizeanu..leaga stefan cel mare de bulevardul dacia..circula tranvaiul 16 pe acolo pana sa intre in reparatii capitale strada