Stefan Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 A încercat / reușit cineva sa programeze acest modul audio (WT588) fara programatorul "original" ? Cu ce programator hardware / software. Am modulul comandat de câțiva ani dar nu am cumpărat și programatorul iar acum nu știu cum pot "varsă" fișierele audio in el. Link to comment
Stefan Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Se poate inchide, am rezolvat cu jucăria de CH341A. Link to comment
modoran Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Cum ai rezolvat ? Se programează pe serial cu rx tx sau altfel ? Link to comment
Stefan Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 In cazul modulului meu (WT588D M01 16 pini fara port USB) a mers prin simpla scriere a memorie MX25L8006 cu ajutorul programatorului CH341A, credeam ca programatorul oriiginal scrie ceva si in procesor. Softul rusesc de la CH341 a recunoscut memoria ca MX25L8005 (nu are 8006 in DB) dar o citeste / scrie corect si jucaria functioneaza. Nu am incercat sa schimb configuratia procesorului WT588 (iesire audio PWM, key control, busy LOW) ci doar am incarcat fiserele audio compilate ca .BIN cu ajutorul programului "WT588D VoiceChip Beta 1.6". Link to comment
svsu Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Modulul WT588D M01 ce lungime de audio permite? Sau cate fisiere? Link to comment
svsu Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Mai stiti discutia de aici? Ei acum as vrea sa construiesc niste cofrete care sa contina un receptor radio (CB) codat CCTS, iesire pe un amplificator audio (pe 12V) , goarne (hupe), independente energetic (alimentare solara). Postul de comanda sa contina o statie de emisie tot CCTS cu cele patreu sunete de alarmare , de data asta cu voce si pe fundal cu sunet de sirena. Link to comment
Stefan Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 (edited) Nu stiu sa-ti spun exact cat timp poate inregistra pentru ca modulele au memorii de capacitati diferite si depinde la ce calitate audio vrei sa-ti redea. Pentru varianta mea m-am jucat cu 2,5 minute si 4 file audio wav convertite in bin dar calitatea audio nu este ecelenta. Dezavantaje? Pentru prelucrarea wav (stereo/mono, bitrate ...) folosesti un soft, pentru wav -> bin alt soft si dupa trebuie scris cu un alt soft in memoria SPI (asta daca nu ai programatorul "original"). Oricum pentru ce iti trebuie cred ca modulul asta are prea putina memorie, fix din acest motiv m-am interesat si eu de modulul cu microSD. Daca vrei sa fac ceva teste pe modulul meu (sunete de sirena in bucla) imi trimiti cateva exemple si seara pot testa. Edited June 26, 2019 by Stefan. Link to comment
Stefan Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 @svsu am facut un test si modulul WT588d cu memorie de 8M poate reda aproximativ 2.5min (impartite in una sau mai multe file audio) WAV-uri de 8kHz 16bit, calitatea audio lasa de dorit la acesta rata de esantionare. Link to comment
Recommended Posts