Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare functionare automatizare porti


Vizitator SEBASTIAN-ADRIAN

Postări Recomandate

Vizitator SEBASTIAN-ADRIAN

Am achizitionat un sistem de deschidere automata a portilor marca NICE tip WINGO2024 , la care desi am manual de punere in functiune redactat in engleza (limba cu care ma descurc chiar bine) , nu reusesc totusi sa pun in functiune sistemul . Am cerut de la firma livratoare a produsului , traducerea (in ideea ca poate nu inteleg eu bine formularile din engleza ) , insa in aceasta traducere lucrurile sunt si mai complicate . Nu am gasit inca in orasul meu pe cineva care sa fie foarte priceput . Cutia de comanda este de tip MC424 , ultimul model , cu receptor radio incorporat in placa de baza .

Aceasta placa de baza , are o serie de 8 LED-uri dispuse pe verticala , situate in stinga butoanelor Open , Stop/Set , Close si Radio , precum si cred ca cel putin 4 LED-uri de dimensiuni mult mai mici , dispuse pe orizontala , situate deasupra regletei de conexiune a cablurilor de alimentare pt. motoare , lampa semnalizare , fotocelule , antena ,etc. Desi am incercat diverse tastari , sistemul nu fuctioneaza decit numai la faza initiala , cind prin apasarea simultana abutoanelor Stop si Close , are loc o deschidere - inchidere scurta , urmata imediat de un ciclu complet si perfect de functionare .Mai departe nu i-mi reuseste nimic . Am conectat si perechea de fotocelule , insa cred ca la RX pini 4 si 5 trebuie si ei conectati , dar am o dilema in ce priveste pinul 5 , respectiv daca pinul 8 de la regleta generala este suntat in schema instructiunilor cu pinii 9,10si 11 , probabil ca el trebuie separat de acest sunt si conectat la pinul 4 al celulei RX (acest pin 4 fiind COM) , dar pinul 5 al fotocelulei va fi conectat la suntul ramas , sau separat la pinul 10 al regletei , si in aceasta situatie va ramine sunt intre 9 si 11 .  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări